Hírarchívum - 2024. július

Warhammer 40.000: Speed Freeks - augusztusban lép korai hozzáférésbe

Augusztusban lép korai hozzáférésbe a Caged Element Warhammer 40.000 játéka, az orkos-versenyzős Speed Freeks. A bejelentés mellé trailer is érkezett, mely brutális és lendületes játékmenetről árulkodik.

Új játékon dolgozik a Harebrained Schemes

Új játékon dolgozik a körökre osztott stratégiai játékairól ismert stúdió, a Harebrained Schemes. A seattle-i csapat X-en osztotta meg legújabb játékuk teaserét, mely a GRAFT címet viseli.

NetherRealm Studios - elbocsátások a Mortal Kombatot készítő stúdiónál

Masszív elbocsátások a Mortal Kombat és az Injustice fejlesztőinél, a NetherRealm Studiosnál. Az 50 embert érintő leépítés a stúdió mobilos részlegénél történt.

Guayota - augusztusban megjelenés

Megjelenési dátumot kapott a Team Delusion kalandjátéka, a puzzle elemeket is felvonultató Guayota. Az augusztusban megjelenő játék bejelentése mellé trailer és ingyenes demo is társul.

Dragon Age: The Veilguard - majdnem készült multiplayer mód a játékhoz

Majdnem kapott multiplayer módot a készülő új Dragon Age epizód, a The Veilguard. Azonban a BioWare inkább úgy döntött, marad a jól bevált formulánál és egy teljesen singleplayer kalandot fog készíteni.

Bejelentették a Splitgate 2-t

Bejelentette a 1047 Games a Splitgate folytatását. A leginkább a Halo és a Portal játékok elemei ötvözéséről ismert multiplayer FPS második része 2025-ben fog érkezni. A bejelentés mellé trailert is kaptunk.

Hivatalosan is megjelent Metal Slug: Awakening

Zárt bétáját követően bárki ingyenesen hozzáférhet a legendás run and gun játékok legújabb, online többszereplős módjára kihegyezett epizódjához. Az új epizód PC-re és mobilplatformokra is megjelent.

A Nintendo 7 év után kiadja a saját joy töltő állomását

Ma reggel posztolt a Nintendo az X profiljára, amiben bejelentette saját, hivatalos Joy-Con töltő apparátusát. Érdekes időzítés ez, tekintve az új konzoljuk leleplezése már viszonylag közel van.

Rámarkolhatsz Deadpool seggére az Xbox új kontrollerével

Deadpool legendásan kerek fenekével a kézben nem lehet rossz kedve az embernek. A Deadpool & Wolverine megjelenésére készülve a Microsoft mérnökei megálmodták a tökéletes kontrollert.

16 Emmy-jelölést kapott a Fallout

Befutottak a 76. Emmy-gála jelöltjei, videojátékos témában pedig az Amazon Fallout-sorozata robbantott atomot. A posztapokaliptikus őrület 16 kategóriában lett díjra jelölve.