Hírarchívum - 2024. április

A játékosok imádják a Stellar Blade-et

A Metacritic felhasználói pontozása alapján a Shift Up játéka maga mögé utasította 2024 több PlayStation-exkluzív címét, és úgy fest, hogy pénzügyileg is sikerként könyvelhető el a játék.

Mindenkit elküldött a KeokeN Interactive

A fejlesztőstúdió minden egyes tagját elbocsájtották, az alapítók tervei szerint "téglánként" fogják újraépíteni a csapatot. A jelenlegi felállás egyszerűen nem volt folytatható.

Itt a Sea of Thieves PlayStation 5-ös launch trailere

Az előzetes az Xbox oldalán mint a 2024-es évet beharangozó videó látható, de tartalmilag ugyanarról van szó. A lényegen nem változtat: egy rakás új kalóz száll mától vízre.

140 millió dollárt bukott a Square Enix a törölt játékain

A kiadó számos címet kaszált el, melyeken az addigi munka kárba veszett. A pénzügyi évükre ez egy igen komoly negatívot nyomott, a kiadó azt ígéri, hogy a jövőben megfontoltabban választják meg a projekteket.

Új traileren a Dragon Ball: Sparking! Zero

Ezúttal a Dragon Ball-sorozat ikonikus mester–tanítvány párosainak harcaiba nyerhetünk betekintést, és ha valaki fogékony a nosztalgiára, annak bizony könny szökhet a szemébe.

Egy meglepetés műsor követi majd a júniusi Xbox Games Showcase-t

Az egyetlen címre fókuszáló műsor rögtön a már előre beharangozott adás után kezdődik, viszont még titok, hogy melyik is az a játék. Csak egy logó látszik, illetve annyi ismert, hogy egy szeretett franchise folytatásáról van szó.

Újabb jel utal a Hi-Fi Rush Switch-portjára

Ráadásul ez nem máshonnan, mint a PEGI oldaláról származik, a szervezet már be is sorolta a Tango Gameworks 2023-as sikerjátékát. Pontos megjelenési dátumról egyelőre nincs hír.

Megvan a Game Pass májusi felhozatala

Persze, csak részben, a hónap első két hetében érkező címeket hozta nyilvánosságra a Microsoft. Egy nagyobb és ismert cím, illetve egy első napos megjelenés is érkezik.

Xboxra és a Game Passbe tart a Humanity

A tavalyi év egyik legérdekesebb puzzlejátéka hamarosan új platformokat hódít meg. Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is elérhető lesz a Humanity, ráadásul játszhatjuk majd az Xbox Game Pass könyvtárából is!

HWSW: Átverte a cyberpunk-maszk vevőit a Razer

Vissza kell fizetnie a vevőknek a Zephyr maszkok teljes árát a Razernek, mely 2021-ben minden tudományos alapot nélkülözve állította, hogy a kissé bizarr kütyüben lévő szűrők megfelelnek az egyik legmagasabb szintű normának - írja a HWSW.