Kult - filmajánlók, vélemények, kritikák

11.22.63 sorozatkritika

John F. Kennedy meggyilkolása az amerikai történelem egyik legnagyobb rejtélye, Jake Epping, középiskolai tanár viszont páratlan lehetőséghez jut. Egy időkapun keresztül visszamehet a múltba, hogy megakadályozza a merényletet.

The Walking Dead - 6. évad sorozatkritika

Sokáig gondolkodtam azon, hogy miért nem áll betonbiztos alapokon a The Walking Dead aktuális évadja: hiányzik belőle az egységes koncepció, ami elsősorban a csapongó íráson érhető tetten. Ettől függetlenül jól szórakoztam.

Cloverfield Lane 10 filmkritika

A Cloverfield Lane 10 le se tagadhatná, hogy J.J. Abramsnek köze volt hozzá. Megtéveszt, kételyt és kérdéseket ébreszt, miközben a rejtélyek és a válaszok nincsenek egyensúlyban. De ezzel ne törődj, a film az elmúlt évek legjobb thrillere.

The Night Manager sorozatkritika

John le Carré, a kémregény-irodalom egyik legismertebb alakja és krónikása, akinek alkotásai közül több a szélesvásznon kötött ki. Az 1993-ban megjelent Éjszakai portás azonban a tévén próbált szerencsét egy minisorozat formájában.

Hardcore Henry filmkritika

Rajongsz a videojátékokért? Imádtad a Crank őrült, eszeveszett tempóját? Akkor a Hardcore Henry a Te filmed lesz, Ilya Naishuller bemutatkozása egy igazi adrenalinbomba, ráadásul mindezt teljes egészében FPS-nézetben élheted át.

House of Cards - 4. évad sorozatkritika

Frank Underwood, a mindenre elszánt, gátlástalan amerikai politikus visszatér. Frakcióvezető-helyettesből már elnökké küzdötte fel magát, az igazi harc azonban csak most kezdődik!

A hazug kulcsa könyvkritika

Ha a félelem és a büszkeség között ingadozik az ember, hiába tudja, hogy a félelem fog győzni, azért a büszkeségét sem ereszti. Jalan herceg ezt saját bőrén tapasztalja, amikor Vöröshatár felé tart Snorrival, a délceg vikinggel.

Batman Superman ellen filmkritika

A DC Comics két legismertebb figurájának összecsapása igazi gladiátorharcnak indult, aztán a film végére kiderült, hogy a stúdió még ezt is képes volt alárendelni az univerzumépítésnek. Kár érte, mert ebben a párharcban azért sokkal több volt.