Kult - filmajánlók, vélemények, kritikák

Jason Bourne filmkritika

Jason Bourne visszatér, és ezúttal is újabb, múltját bolygató kérdésekre próbál meg választ kapni. Ludlum egyik legjobb kémregény-trilógiájának hőse azonban megfáradt, és ez sajnos meglátszik Matt Damonon is.

Star Trek: Mindenen túl filmkritika

Nem volt könnyű menet összehozni a J.J. Abrams közreműködésével újraindított Star Trek-sorozat harmadik részét, és ez kicsit a végeredményen is látszik. Justin Lin azonban abszolút nem vallott kudarcot.

Stranger Things sorozatkritika

Rejtélyes ügy kavarja fel az indianai kisváros életét. Egy általános iskolás fiú nyom nélkül eltűnik, majd hamarosan egy kislány jelenik meg, aki nem nagyon beszél, csak 11-esnek hívja magát. És ez még csak a kezdet.

Terminátor: A halálosztó - visszatért!

Több mint három évtized elteltével, a múlt héten visszatért a mozikba a James Cameron és Arnold Schwarzenegger karrierjét meghatározó film, a Terminátor. Megnéztük, mennyire fogott az idő vasfoga rajta.

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból filmkritika

A Tini Nindzsa Teknőcök visszatértek, méghozzá nem is akárhogy: az Elő az árnyékból garantáltan az idei nyár egyik legrosszabb filmje, még akkor is, ha valamelyest szórakoztató tud lenni.

Szenilla nyomában filmkritika

Igazán ráfért már a Pixarra, hogy az elmúlt évek felemás teljesítménye után ismét egy szerethető, tanulságos történetet meséljenek el nekünk. A Szenilla nyomában ugyan csak egy folytatás, de minden megvan benne, ami a Pixart régen jellemezte.

A függetlenség napja - Feltámadás filmkritika

Húsz évünk volt felkészülni rá, mi mégse hittük, hogy visszatérnek. A filmbéli érzés a néző részéről is kölcsönös, Emmerich mégis a nyakunkba zúdítja a fél világot. Mi azért meglettünk volna nélküle.

Szemfényvesztők 2 filmkritika

A négy lovas visszatér, hogy újabb látványos bűvészmutatványok kíséretében leplezzenek le egy ravasznak hitt számítógépes gurut. Nagy kár, hogy ezúttal nem csak a történet, de már a trükkök se olyan lenyűgözőek.