Kikerült a digitális boltokból az új Tini Nindzsa-játék

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 5.
  • Gyászhír
Link másolása
Nem árulják tovább a digitális boltokban a PlatinumGames negatív fogadtatásban részesült játékát, a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattant. Kevesebb, mint egy év kellett ehhez.

Az biztos, hogy a PlatinumGames nem teheti ki a vitrinbe a tavaly májusban megjelent Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattant, hiszen egyöntetűen rossz kritikákat kapott. Mi is ostoroztuk amiatt, hogy ismétlődő, rövid és csúnya, most pedig, kevesebb, mint nyolc hónappal a megjelenés után a játékot eltávolították a digitális boltok kínálatából.

Az eset nem lehet véletlen, hiszen a játék már a Steamen, a PlayStation Store-ban és az Xbox Store-ban sem érhető el. Ugyanez a helyet a Humble Store-ral és az Amazonnal is, bár utóbbinál még megvásárolható a dobozos verzió.

A pontos okok még nem ismertek, de az ilyen döntések mögött jellemzően a licencmegállapodások lejárta áll - a helyzet annyiban különleges, hogy a játék még viszonylag friss.

3.
3.
#2: Ez igaz.
Még az Alien Crysis az a MIB-s trutymó se kapott soha leárazást.
Pedig az még ennél százszor rosszabb...
2.
2.
dcba
#1: Activison amint nem lehuzos arat ad a jatekoknak? Ugyan! Inkabb kiveszik a boltbol, de olcson nem adjak oda
1.
1.
keiji maeda
én majdnem előrendeltem , de hála az égnek nem tettem , nevetséges az a 3 óra gameplay ami van a játékban ....... nem csodálkozok a bukásnak , pedig nagyon vártam ezt a játékot de talán megjelenésklor ha normális áron lövik be mondjuk 4-5 ezerért annyit ért volna
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...