GC 2019: Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 19.
  • Akció
Link másolása
A Microsoft az Inside Xbox gamescomos különkiadásában leplezte le, hogy milyen játékokkal bővül majd az Xbox Game Pass felhozatala a hónap hátralévő részében. Kellemes kínálatnak örülhetnek az előfizetők!

Szorgalmasan bővítgeti az Xbox Game Pass felhozatalát a Microsoft, az Inside Xbox gamescomos különkiadásában pedig lehullott a lepel azokról a címekről, amelyek a hónap hátralévő részében (illetve szeptember elején) érkeznek az előfizetéses szolgáltatásokba. Ahogy az lenni szokott, csak az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetők kapnak meg mindent, a kizárólag PC-n vagy Xbox One-on játszók lemaradnak két-két címről.

Mától három játék válik elérhetővé az előfizetők számára: a PC-sek megkapják az Age of Empires: Definitive Editiont, míg az xboxosok a Devil May Cry 5-öt és a Stellarist - utóbbi hamarosan PC-n is bekerül a szolgáltatás kínálatába. A folytatásra augusztus 22-én lehet számítani, akkor a PC-sek az Ape Outot tölthetik le, illetve mindenki számára bezsebelhető lesz a Kingdom Come: Deliverance.

Szintén össznépi móka kerekedhet ki a The Bard's Tale IV: Director's Cutból, amely augusztus 27-én érkezik, továbbá a Blair Witch is játszható lesz minden előfizető számára augusztus 30-tól, vagyis a megjelenés napjától kezdve. A kifejezetten izmos sorozatot a Dead Cells zárja szeptember 5-én - ez szintén mindenkihez eljut majd.

7.
7.
crytek
#1: Aki sunyulni akar, csinálhat új alienware fiókokat, pl egy Chrome inkognitó ablakban, nincs semmi extra kitétel a kódkérésnek, november 18-ig aktiválhatóak.Egy fiókra többet is be lehet aktiválni.

:)
6.
6.
Őrnagy
Ez azért jó erős kínálat.
3.
3.
kopic
Basszák meg, hogy az AoE csak PC-re jön...
2.
2.
darksiders19873
Na király! A dmc-t tuti kijátszom!
1.
1.
crytek
Senki se maradjon le

1 hónap ingyen game pass

https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/2079495/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/xbox-game-pass-for-pc-one-month-key-giveaway

Xbox Game Pass for PC One Month Key Giveaway
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...