Mozgásban a My Hero Academia: Ultra Rumble

  • Írta: gorien
  • 2022. január 17.
  • Videó
Link másolása
A My Hero Academia: Ultra Rumble lehetőséget nyújt, hogy csapatalapú battle royale-ban tegyük próbára magunkat a népszerű franchise valamelyik hőseként. Néhány új videónak hála mozgás közben is láthatjuk az anyagot.

A napokban egy magazin leplezte le a My Hero Academia: Ultra Rumble-t, egy 24 főre szóló battle royale-t, amelyben a játékosok a népszerű manga- és animesorozat közkedvelt hőseinek bőrébe bújhatnak. Megjelenési dátumunk azóta sincs a free-to-playként érkező játékhoz, de az új videóanyagoknak hála mozgásban is láthatjuk őket – japánul tudók előnyben.

Az áttekintő előzetes mellé egy huszonnyolc perces gameplayt is kaptunk, amelyben alaposabban szemügyre vehetjük, hogyan működik a szupererőkkel felvértezett battle royale. A meccsek során háromfős csapatok szállnak szembe egymással, akik nemcsak egymással versengenek, de bajba jutott polgárokat is kell menteniük.

Minden hősnek egyedi szuperképessége, úgynevezett quirkje van, ami a támogató és támadó készségeit is befolyásolja, ezeket pedig a pályán elszórt képességkártyák gyűjtésével erősíthetjük. A Bandai Namco szerint a csapatjáték, az erősségek és a gyengepontok ismerete mind hozzájárul a győzelemhez.

A My Hero Academia: Ultra Rumble PC-re, Xbox Ona-ra, Nintendo Switchre és PlayStation 4-re is megjelenik. Az első zárt bétatesztje február 2-6. között fog futni Japánban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...