Rád hozza a frászt a Paranormal Tales legújabb trailere

  • Írta: szlav
  • 2023. május 1.
  • Videó
Link másolása
A P.T. inspirálta a Digital Cherries kézikamerás horrorjátékát. Ha bírjátok idegekkel az efféle rémisztgetést, akkor mindenképp nézzetek bele az új játékmeneti előzetesbe!

A Digital Cybercherries az Unreal Engine 5-ön hegesztgeti a Paranormal Tales című játékát, de a baljós lépéshangok és a kellemetlenül sötét belső terek már önmagukban is megadják a kellő alaphangulatot. A játék számos különböző, de egytől-egyig vérfagyasztó történetet mesél majd el, mégpedig testkamerás, VHS-es, kézikamerás vagy mobilfelvételes nézőpontból.

Mindez pedig tökéletes táptalajt ad ahhoz, hogy a torz képi világ és hangzás, a széteső zörejek, a lélegzetvétel és a lépések hangjai vagy éppen a kameránk arcérzékelője akkor is ránk hozza a frászt, amikor éppen nem válunk egy aljas jump scare áldozatává.

A Paranormal Tales egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de a Steamen már kívánságlistára tehetjük azt. Az előző előzetest itt találjátok.

3.
3.
crytek
#2: Szerintem ez a ház úgy ahogy van egy komplett ue assett..
2.
2.
beczepeti
A helyszín egy az egyben Visage copy. Úgy értem a szobák elrendezése stb. A TV szoba és a belőle nyíló konyha kis túlzással ctrl+c, ctrl+v...
1.
1.
crytek
VR-ben ez egész jó lenne. Szeretem ezeket. Várom ezerrel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...