Microsoft Flight Simulator - Magyarország is megszépül az új frissítésben

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 26.
  • Megjelenés
Link másolása
A legújabb World Update-ben Közép-Kelet Európát dolgozták ki részletesen, számos új várossal, reptérrel és a régió nevezetességeivel. A repülési szimuláció szerelmeseinek így rengeteg felfedezni való érkezett a játékba.

A Microsoft szimulátorának népszerűsége töretlen, hisz folyamatosan bővítik és fejlesztik nemcsak a repülési élményt, de a felfedezésre váró területek részletgazdagságát is. A legújabb, World Update XIV-gyel pedig többek között hazánk is rivalda fénybe kerül.

A frissítés 7 ország összesen 6 repterével, 10 városával és összesen 103 nevezetességével várja majd a repülés szerelmeseit, többek között a pécsi reptérrel, a Budai Várral, Ljubljanával, Karlovy Vary és még számos más helyszínnel, a teljes listát itt találjátok.

A frissítés a fent említett városok, repterek és nevezetességek valósághű lemodellezésében a Bing Maps segített a fejlesztőknek. A látványon túl pedig 3 túrarepülés és 3 kihívás is bekerült a játékba (például tegyünk le egy Airbus A320neo-t Split repterén.

A frissítés már elérhető minden platformon, amelyen a játék is elérhető, így természetesen az Xbox Game Pass keretein belül is.

4.
4.
GemForge
Azért a Miskahuszár az mélyütés.
3.
3.
crytek
Egyszerűen nem tudom magam elképzelni hogy ezzel repkedjek. A valóságban sem érdekel a különböző országok és azok látványosságainak a megnézése.
2.
2.
DragonBleacPiece
elrepült a munkahelyem és a lakhelyem felett is
1.
1.
GAMEROD
Nem gondolták volna hogy erre lesz a legnagyobb érdeklődés, és erre lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...