Rövidül az Xbox Game Pass próbaidőszaka

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 9.
  • Biznisz
Link másolása
Az egy dolláros első hónap egy két hetes periódusra rövidül. Valószínűleg nem véletlenül a Starfield megjelenése előtt lépi ezt meg a Microsoft az Ultimate és a PC-s verzió esetében.

Alig pár hét van már csak hátra a Starfield megjelenéséig, ami talán a legnagyobb érv lesz a Game Pass mellett. Ezzel párhuzamosan azonban a Microsoft mindenféle előzetes beharangozás nélkül megfelezte az évek óta tartó első havi akcióját az Xbox Game Pass Ultimate és a PC Game Pass esetében. A hivatalos oldalon az akció már csak egy 14 napos időszakra vonatkozik, ami után már teljes áron vehető igénybe a szolgáltatás.

Vitathatatlan, hogy ez nem csorbítja a szolgáltatás egyébkénti értékét, és a hosszú távú előfizetőket sem igazán érinti a dolog. Ettől függetlenül érdemes azzal számolni annak, aki egy dollárból akarja kipróbálni a Bethesda következő RPG-jét, hogy csak két hétig élvezheti azt ezen az áron, utána már a teljes havidíjat fogják terhelni neki is.

A Game Pass kapcsán az utóbbi időben volt pár változás: árat emeltek minden csomagjukon, megszüntetik augusztus 15-tel a Friend & Family csomagjukat, és az Xbox Live Goldot is átnevezik Game Pass Core-ra. Hogy jelenleg hány aktív előfizetője van a szolgáltatásnak, arról nem közöltek adatokat, azonban a Game Pass a cég egyik olyan szolgáltatása, ami növekedni tudott.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...