Ezek voltak a tegnap esti State of Play egyéb hírei

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 15.
  • Rendezvény
Link másolása
Nem csak a nagy, teátrális játékokról szólt a Sony tegnap esti műsora, hanem a kisebb és a multiplatformos címek is kaptak egy kis reflektorfényt. Nézzük hát, mit láthattunk még!

Pókember és Cloud Strife mellett mást is láthattunk tegnap este. Vadiúj bejelentéseket nem kaptunk ugyan, azonban pár megjelenési dátumot vagy friss kedvcsinálót szerencsére igen. Lássuk hát, milyen játékok érkeznek PlayStationre a közeli és kicsit távolabbi jövőben! 

Baby Steps

Abszurd és ötletes, egyszerű, mégis nehéz játéknak ígérkezik a három ember által készített Baby Steps, ami a sétaszimulátor fogalmát új szintre emeli. A játékban hősünknek minden egyes lépését nekünk kell irányítani, hogy eljusson céljáig, bár az sem baj, ha párszor útközben pofára esik. A játék valamikor 2024-ben jelenik majd meg PC-re és PlayStation 5-re.

Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord

A PS VR2-re érkező játék az online co-op-ra épül majd, azonban egy ismerős és közkedvelt settingben: társainkkal együtt mi magunk lehetünk majd a szellemirtók, akik az embereket riogató rémségeket elkapják. Azonban az egyszerű szellemek mögött egy sokkal veszélyesebb gonosz áll. A játék október 26-án jelenik majd, a Full Containment Edition előrendelői a játékhoz hat hónapon át érkező kiegészítéseket kedvezményesen vásárolhatják meg.

Ghostrunner 2

A trailer mindent elmond: gyorsabb, erősebb, brutálisabb lesz a Ghostrunner folytatása. A játékban visszatér majd kedvenc kiborgnindzsánk is, aki változatlan ügyességgel és eltökéltséggel fogja felkockázni az ellenségeket. A Ghostrunner 2 október 26-án jelenik majd meg PlayStation 5-re, PC-re és Xbox Series X/S-re is, viszont a játék demója már elérhető.

Tales of Arise - Beyond the Dawn

Bejelentették a 2021-ben megjelent Tales of Arise kiegészítőjét, a Beyond the Dawnt, amely egy évvel az alapjáték eseményei után veszi fel a fonalat, a történet pedig egy titokzatos lány körül forog majd. Lévén kiegészítőről van szó, az alapjáték megléte szükséges hozzá. a Beyond the Dawn november 9-én jelenik meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Honkai: Star Rail

Megjelenési dátumot kapott a Honkai: Star Rail PlayStation-kiadása is, úgy látszik, hogy a játék kizárólag PlayStation 5-ön lesz elérhető október 11-től.

Foamstars

A PlayStation-exkluzív multis cím egy TPS habparty lesz, ahol a cél a saját színünknek megfelelő hab elterjesztése a pályán, míg az ellenséget ugyan ebben kell hátráltatnunk. Az alapkoncepció nagyon hasonló a Nintendo-féle Splatoonhoz. Hogy van-e valami egyedi is a játékban, azt a hónap végén megtudhatjuk, akkor tartanak ugyanis ingyenes béta hétvégét. A szeptember 29. október 1. közti időszakban elérhető nyílt béta kizárólag PlayStation 5-ön lesz elérhető, bár maga a játék PlayStation 4-re is megjelenik majd.

3.
3.
nemrobotvagyok
#1: Szerintem akkor közelebb állhat az Octodad irányításához.Ott is valahogy így kellett külön mozgatni a testét.
Nekem irányíthatlan volt PC-n. Sehova nem jutottam vele.

Ebben remélem azért a kezekkel lehet valamit kezdeni, mert ez a bénult test mellett tartás elég kiábrándító.Na meg hogy au akadályon már akkor is feljutott volna, ha csak gyenge erőfeszítéssel is rányúl a peremre.
Ezektől eltekintve laza és jó is lehet még.
2.
2.
sanada
Tavasszal eladtam a PS5-öm és az a vicces, hogy azóta sem hiányzott egy pillanatra sem, van pár nagy cím, amit megéri kijátszani és utána teljesen kifullad az egész. Ezek a state of play műsorok csak megerősítenek ebben.
1.
1.
crytek
Foamstars az kb olyan nagy sikernek ígérkezik mint az az autós cucc aminek már a nevére sem emlékszem....

Ez a bay steps így mozgásra olyan lehet mint a brothers a tale of two sons ahol két karaktert irányitottunk egy kontrollerrel... itt a két lábat külön irányítjuk majd a két gombával gondolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...