A Sony is a Black Friday-re készül

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 14.
  • Akció
Link másolása
A kedvezmények teljes palettája egyelőre nem ismert, de sokak számára a legjelentősebb akció a PlayStation Plus előfizetésekhez kötődik majd, ami részben kompenzálja az idei áremelést.

A szeptember az ingyenes játékok mellé egy igencsak kellemetlen meglepetést is hozott: megdrágultak a PlayStation Plus előfizetéseket. Az áremelést azonban nem igazán követte le sem az Essential csomaggal járó ingyenes játékok, sem pedig az Extra csomagba érkező címek, sőt a Premium esetében elérhető régebbi alkotások kínálata. Nem csoda, hogy rengeteg felhasználó számolt be róla online, hogy lemondta az előfizetését, vagy pedig egyszerűen nem hosszabbítják meg azt.

Valószínűleg ezért is vonja be az idei Black Friday akciójába a Sony a PlayStation Plus előfizetéseket is. Az akció november 17. és november 27. között lesz elérhető, az új előfizetők 30%-os kedvezményt kapnak az egy éves előfizetés árából. A meglévő előfizetők számára 25% kedvezmény jár az Extra, és 30% a Premium csomagokra. Az akció természetesen nemcsak az előfizetésre és az PlayStation Store-ra vonatkozik, hanem a hivatalos viszonteladókra is.

Attól függően, hogy valakinek milyen csomagja van jelenleg, és milyen csomagra tervez előfizetni, akár kedvező is lehet az akció, azonban érdemes azzal számolni, hogy a legnagyobb kedvezmény esetében is gyakorlatilag az emelés előtti árat fizetjük majd meg.

1.
1.
crytek
Ez volt eddig is fostos 25%
De egy év alatt simán végigjátszik az ember 40K ftnyi játékot..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...