Egyszerre 2 DLC érkezik a Shadow Gambit: The Cursed Crew-hoz

  • Írta: osan
  • 2023. november 22.
  • Letöltés
Link másolása
Nem túl gyakori, hogy egy fejlesztőcsapat egyszerre 2 kiegészítőt adjon ki játékához, de ismervén a Mimimi Games helyzetét, nem túl meglepő a helyzet. A DLC-kről nem tudunk túl sokat, de a megjelenési dátumuk megvan és közelebb van, mint gondolnánk.

Új karaktereket, történetszálakat és új szigetet ígérnek a kiegészítők, melyekről még a megjelenési dátumukon kívül nem tudunk sok mindent. Az biztos, hogy nemcsak a játék kap lezárást velük, de a fejlesztőcsapat is, hiszen, mint az augusztusban kiderült a Mimimi Games lehúzza a rolót.

A játék egyébként lenyűgöző sikert aratott mind a kritikusok, mind a játékosok körében köszönhetően annak, hogy időt nem sajnálva remekül továbbgondolták a műfaj alapjait és egy igazán magával ragadó, rummal átitatott kalózhangulatot teremtettek mellé.

December 6-án számíthatunk a kiegészítőkre ugyanazokon a platformokon, amikre az eredeti játék, a Shadow Gambit: The Cursed Crew is megjelent, vagyis PlayStation 5-ön, Xbox Series X/S-en és PC-n.

2.
2.
Aborg
En nagyon szerettem a Commandost, a DLC-it es a C2-ot. Az elso Desperados meg egyenesen zsenialis.
De azota valahogy kifognak rajtam e mufaj ujabb jatekai. Eme ceg jatekai is nekem valahogy tul "nagyok". Mire gondolok: az elso terkepek meg jok, de aztan kesobb mar akkorak, es annyira teletomve ellenseggel, hogy egyszeruen egy faraszto melot latok magam elott, nem szorakozast. Pedig tudtam en ezt a mufajt jatszani, a Commandos2-ot tobbszor is lejatszottam, a legnehezebben, azzal szorakozva hogy nem is nyirtam ki az ellenfeleket csak megkotoztem oket.
1.
1.
delphijos
Wow ! Na erre nem is számítottam már tőlük. A Desperados 3-is a mai napig előveszem néha. Én imádom ezt stílust.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...