A Power Rangers-ök lehetnek a Fortnite következő újításai

  • Írta: osan
  • 2024. február 5.
  • Pletyka
Link másolása
Egy podcast-műsor során került szóba a pletyka, miszerint a Fortnite-univerzum következő lakói nem mások, mint a híres Power Rangers-ök lehetnek. Jobban belegondolva érthető feltételezés.

Az Atomcsapat, Turbócsapat vagy Power Rangers – ki melyik magyar megnevezés szerint szereti hívni, vagy ki melyik filmet szerette igazán – csoda, hogy még nem került be a Fortnite-ba. Csak gondoljunk bele, 5 átlagos ember, akikből színes szuperhős lett lenyűgöző mozdulatokkal egyértelműen beleillik a játék impozáns karakterkínálatába.

Most az XboxEra Podcast műsor Rumor Mill szegmense során Sphesal_Nick elmondta, hogy az értesülései szerint nemsokára megérkezhet a Mighty Morphin’ Power Rangers csapata a játékba:

Nem lepődnénk meg, ha ez tényleg így történne, már csak abból kiindulva sem, hogy a Tini Nindzsa Teknőcök is csatlakozhatnak a játékhoz, így még egy ikonikus szupercsapat már nem zavarna sok vizet. Természetesen ez csak pletyka és hivatalos megerősítésre várnunk kell, de az egyértelmű, hogy az „It’s Morphin’ time!” felkiáltás csak még jobbá tenné a játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...