SGF 2024: Teasert kapott a Delta Force: Hawk Ops

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 21.
  • Videó
Link másolása
A teljes trailert majd a Summer Game Fest műsorán mutatják be, a rövidke kedvcsinálóban viszont így is megcsodálhatjuk a játék látványvilágát, amihez reményeink szerint jóféle játékmenet is párosul majd.

A szinte a feledés homályába vesző Delta Force feltámasztásának ígérkező Hawk Ops a hivatalos weboldal alapján egyszerre igyekszik megfelelni a kor elvárásainak úgy látvány, mint személyre szabhatóság terén, és próbál ízig-vérig klasszikus Delta Force-ként működni a rengeteg felújított klasszikus pályával és játékmóddal.

Bár a játékból még nem láttunk sokat, azt az alábbi teaser trailer alapján is elmondhatjuk, hogy látvány terén igenis sikerrel jártak a fejlesztők. Persze, egy csapat alapú, félig-meddig taktikai FPS-nél a grafika lesz az utolsó, amire a harc hevében figyelni fogunk, viszont jó látni, hogy nem aprózták el a fejlesztők a dolgot. Ahogy a nevén is látszik, ez csak ízelítő, a teljes trailert június 7-én, a Summer Game Fest műsorán láthatjuk majd.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...