SGF 2024: Már a megjelenéskor a Game Pass-be landol a Call of Duty: Black Ops 6

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 28.
  • Hír
Link másolása
Egy új élőszereplős előzetes megerősítette a korábbi feltételezéseket, tényleg az első naptól kezdve elérhető lesz a Game Pass katalógusában a Call of Duty: Black Ops 6. Nagyon úgy néz ki, hogy a kampány története az Öböl-háború idején játszódik.

A Microsoft tényleg meglépte azt, amire már az Acitivison Blizzard felvásárlása óta fáj a rajongók foga. A Call of Duty: Black Ops 6 már a megjelenés első napjától kezdve elérhető lesz a Game Pass kínálatában.

A cég mindezt az első élőszereplős előzetessel erősítette meg, amely néhány morzsát tartalmaz a kampány történetéről. Olyan összeesküvésekről van szó benne, amely a béke felrúgását eredményezett, miközben az árnyékban még csúnyább háborúk zajlanak. Nagyon úgy tűnik, hogy a sztori a korábban pletykált Öböl-háborúba kalauzol el bennünket.

A shooter teljes bemutatkozására június 9-én kerül sor. A szivárgások szerint cross-gen címről van szó, azaz a korábbi generációs konzolokra is megjelenik a Call of Duty: Black Ops 6, amely októberben kerülhet a boltok polcaira.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

8.
8.
memoryman
#7: Én nem fizetek teljes árat a single miatt, de így végre kipörgethetném őket. Engem nem érdekel a multi.
7.
7.
Grabowsky30+
Szerintem az első season végére többet hoz a season pass meg a kozmetikai hülyeségek, mint a konkrét játék eladások főleg pc-n! Azt meg nem hiszem, hogy olyan sokan vesznek kizárólag single élmény miatt COD-ot mostanában. Bár én az MW2-t egy elgyengült pillanatomban azért vettem meg, de aztán végig sem vittem inkább multiztam vele hónapokig, de már kigyógyultam! :D Ha csak abból indulunk ki, hogy bár a Fortnite népszerűbb, mint a COD, de torony magasan bevétel csúcsokat dönget évek óta skinekből és egyéb baromságokból és Freetoplay akkor nem hinném, hogy a CODnak is problémái lennének abból, ha a gp miatt kiesik egy kis bevétel. Gamepass ugye a két legkisebb tortaszeleten érhető csak el (pc,xbox) és ki tudja lehet ez még generál egy kis eladást az xbox series gépeknek, ne adj isten windows oprendszereknek, szóval én nem vagyok abban annyira biztos, hogy az új COD-ot gp-be rakni, egyértelmű bukás lenne!
6.
6.
Obi Wan Kenobi
Itt egy parodizált, rövidlátókörű komment:
"Na tök király, ki fogom tudni vinni a kampányt 300 forintért."
5.
5.
crytek
#4: Mivel csak az ultimatel éred el a game pass szolgáltatást ( vagy pcs game pass) más szint nincs csak a core pár db játékkal a multi miatt így elég egyértelmű :)
4.
4.
zoli12i
Elégé pénzégetés szagú. Vagy van egy olyan tippem, hogy a GP-t fogják emelni vagy csak az ultimate-ben lesz.
3.
3.
crytek
#1: Szerintem te sosem voltál "igazán" multiplayer játékos. Ha az volnál nem mondanál ilyen világi butaságot.

Ez a cod a game passon nem igen fog dobni látványos számokat.
Hogy miért? Mivel a cod eddig sem azért hozta a több milliárd dollárt mert azért a 4-5 órás single miatt vették az emberek.
Aki multizik az boxora ugyanugy meg fogja venni. PS- eladásokat fikarcnyit sem érintik eddig is ott fogyott több. Ez only a pár emberkének lesz csak jó mint amilyen én vagyok akit only single érdekel letoljuk azt el is felejtjük.
A ms se igen ért a saját szolgáltatásához ha ettől 10-20+ millió embert vár a game passba..Szerintem 1-2nél többet nem fog nyomni rajta,de lehet ezzel is sokat mondtam
Amik bevonzanák az embereket a game passba azok a címek sajnos nem a MS-nál készülnek :)
2.
2.
Anti crytek
Tessék, itt van, vigyétek! A fejlesztők majd fénnyel etetik a családjukat :(
1.
1.
csoki0619
Nem lennék meglepődve, ha csak a kampány része lenne GP-os. Bár az is lehet, h ez most a beetetős korszak, mivel elég mínuszos a biznisz, kellenek az előfizetők.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...