Star Wars: The Force Unleashed Videónapló

  • Írta: LnB
  • 2008. január 27.
  • Hír
Link másolása
Ma hajnalban a Lucasarts kiadott egy fejlesztők által kommentált trailert készülő játékukból, melyben bemutatják a játék fizikáját, és egyéb finomságokat is.

Ma hajnalban a Lucasarts kiadott egy fejlesztők által kommentált trailert készülő játékukból, melyben bemutatják a játék fizikáját, és egyéb finomságokat is megtudhatunk az áprilisban megjelenő játékról. A trailer megtekintése Star Wars rajongóknak kötelező, de akik nincsenek oda a Star Wars univerzumért, azok is nézzék meg. Ezek a srácok valami igazán figyelemreméltó alkotással fognak előrukkolni. Csak győzük kivárni! addig is "May the Force be with you," kedves Gamekapocs olvasók.

46.
46.
LnB
Pc-t fejleszteni teljesen felesleges.

kovik te azt írod, hogy nem csak játékra kell fejleszteni, hát szerintem másra nem kell, ha ma valaki gépet fejleszt (komolyat) akkor az 80% hogy azért teszi, hogy mennyen neki a Crysis.. :) (a maradék 20% pc-n dolgozik.. modellez, rajzol,) Ma már elértük azt a szintet, hogy a pc nem játékra való, minden évben pc-t fejleszteni felesleges. Ha játszani akarsz akkor áldozz egy Konzolra, mert azt kifejezetten játékokra találták ki. És éppen ezért a programozók sem fejlesztenek mindent pc-re. Konzolra minden kijön fordítva ez elenyésző %, Nincs konzolon crysis jajjistenem! pc-re azok a fejlesztők készítenek játékot akiknek nem számít a játék tartalma csak a külső, mert csillog-villog... Lassan ott tartunk hogy PSP-re és DS re is több játékot írnak mint pc-re. azért írom ezt mert én is gondolkodtam, hogy gépet fejlesszek 130e-be lett volna amit jövőre ba*sz6am volna ki mert elavul..ha ez neked/nektek megéri... istenem... nekem a pc = internet & photosop ennyi. peace!
45.
45.
Dinosaur
Visszaidézte bennem a Jedi Knight-os korszakomat. De szerettem azt... Hálózatban főleg.

Kár h Pc-re nem jön :(((
44.
44.
bcmc
Kár hogy nem jön pc-re. :( jó lett volna vele játszani.
42.
42.
Avium
uszylaci te egy igazi taplo vagy. tipikus magyar mentalitas: jobban orulsz mas karanak mint a sajat sikerednek. miert nem tudsz annak orulni h kijon az xboxodra vagy ps3adra? miert kell annak orulni h pc-re nem jon ki? ekkora egyszeru embert.. el sem hiszem.
41.
41.
Glek
WOOWW!!! Ez ám ott van a szeren! :O KELL KELL KELL!!! Csak aztán ne ilyen AC szintű pofáraesés, hogy szép meg jó, de játék közben 0 az egész... Na de csak optimistán! Ez jóóó lesz! :D Az a lovaggáütés kicsit érdekesre sikerült :D Meg a másik trailerben mikor lekapja a csillagrombolót :D a végén meg mikor megszólal Véderpapa, kajak libabőrös lettem :D



Egyébként ez nem így működik, hogy PC-n fejlesztem és akkor annyi hogy "jobb-gomb-mentés-másként-kiterjesztés:.PC" :D

Elösször is nem PC-n fejlesztenek :P Már itt megbukik az elmélet :D Nincs az az állat ember aki vindózon dolgozik bármit is... 1 havi munka... BUMMM a "A Windows súlyos hibát észlelt, ezért leállt. A kellemetlenségekért elnézésüket kérjük" hopp lehet újra kezdeni... Jah biztos :D Megaztán az egész játékot külön külön írják a konzolok architektúrájára, szal attól még hogy ezt számítógépen teszik, az nem működne PC-n... Azt teljesen át kellene írni. Jah és rendesen optimizálni 6000 videókártyára, processzorra... és akkor még nem is biztos hogy megéri, mert letölti a sok warez-mester.
40.
40.
Tomasonda
szép beszéd Kovik! egyetértek veled
39.
39.
Fight!
Ez nagyon baba lesz! :D
38.
38.
kovik
Dari: Általában nem foglalkozom vele, csak ha többször is leírja hogy mindenki elolvassa, akkor az néha felidegesít, és nem bírom ki.

uszylaci: Én azt tudom ogy van ahol beszámítják a régi játékot. Azt is tudom hogy fel lehet rakni netre. Viszont az emberek nagyrésze ha megvesz egy játékot akkor azt nem akarja beadni hogy vegyen egy újat, mert azért az jó ha megvan a régi is. De gondolom neked anyuciék adják a pénzt rá és még nem kell megdolgoznod érte és így nem számit.



Egyébként nem fogok veled vitatkozni mert tudom hogy hiába mondom, mert úgysem fogsz egyetérteni velem.

Én csak azt akartam hogy észrevedd hogy ne más "kárának" örülj, mert azt senk sem szereti. Ez most olyan hogy vársz egy nagyon jó játékot, de kiderül hogy nem fog kijönni pont arra a konzolra ami neked van, és valaki többször is mondja neked hogy csak nehogy kiadják rá, meg végre arra nem adják ki, mert az neked milyen sz*r.

Tartsd tiszteletben azt ha valakinek pc-je vagy bármi mása, mert ő azt szereti, örülj annak hogy kijön a te gépedre is, de ne hangoztasd azt hogy örülsz hogy valamire nem adják ki.
37.
37.
uszylaci
35: megértem, de ha 10ezreket költesz egy játékra, akkor azt el is lehet cserélgetni... pl: megvettük ps3-ra még régen a rainbow six vegas-t. meg fog jelenni a 2, akkor bevisszük a boltba, és beszámítják a 2-be. érted? nem igy hogy egyszer megveszed azt kidobod... felrakhatod a netre is 10.000-ért, de valamennyiért beszámolják a boltban, és volt vegas, nincs vegas, de van vegas2!!!!
36.
36.
Dari
hejesírásért, sryz, de nem nagyon izgat :) ha értelmét létom majd figyleek a gépelsére, de aszem érthető amit írnia akartam :P
35.
35.
Dari
35#: teljes mértékben eggyet értek velde, de ne foglalkozz az oylnaok véleményével mint uszylaci, mert megsem érdemlik :) ha egyszer rájön hogy midenki átugorja azt az üzenetet ahol azt látja hogy "uszylaci véleménye" akkor majd elmegy :) vagy megunja magát, vagy írja a hülyeségét, de mi ugysem olvassuk ;)
34.
34.
kovik
Úgy tudom imádni az ilyen embereket mint uszylaci! Én tudom hogy jó a konzol, és elhiszem hogy neki az van, és én tiszteletben tartom azt hogyha valaki azon szeret játszani. Ez mindenkinek a saját dolga meg izlése hogy neki mi a jó, nincs is ezzel gond. Viszont az eléggé felidegesít ha valaki annak örül ha valami nem jön ki pc-re, és emiatt többen nem tudnak vele játszani. :S Érdekes hogy én annak örülök inkább ha mindenre kijön, mert akkor mindenki tud vele játszani. Namármost én egy nyarat dolgoztam végig azért hogy legyen egy nagyon jó gépem, és nem vagyok hajlandó egy másik nyarat is végigdolgozni azét hogy legyen egy konzolom, amit csak akkor használok ha valami nem jön ki pc-re. A gépet is csak azért éri meg fejleszteni, mert sokkal több mindenre lehet használni, és ezért nagyobb a használati értéke.



Azt meg én sem értem hogy miért nem lehet kiadni pc-re ha egyszer a tesztek nagy része azon zajlik. Egyébként meg én úgy vagyok vele, hogy nekem ne mondja senki hogy nem érné meg pc-re fejleszteni a letöltők miatt, mert ha olyan játékot csinál valamelyik csapat ami tényleg nagyon jó, akkor azt meg is veszik az emberek. Viszont nem mindenkinek van pénze arra hogy 10ezreket költsön egy játékra amit egyszer kijátszik és utána beteszi a szekrénybe és nem veszi elő többet.



Egyébként szerintem ez egy nagyon jó game lesz. Végre egyre több tuti járékot fejlesztenek. Kár hogy nem jön ki Pc-re :'(



Na ez jó hosszú lett, de muszáj volt kiadnom magamból amit gondolok.

33.
33.
Dari
noh a végén kiderül h nem is ebben az évben?:D:D:D
32.
32.
Mast3rmind
Megjelenés: 2008.08.04, tehát még soká...
31.
31.
uszylaci
tudjuk, és??? legalább van idejük fejlesztgetni... és remélem nem lesz pc-s verzió!
30.
30.
SWBF2
27:biztos nem, gyurka szerint minden szar ami nem box,laci csak egyszerűen divatboy
29.
29.
Chamillionaire
Szerintem nagyon állat lesz,főleg az erővel felkkapod és el*od az nagyon nagy.



am. tök jó hogy kijön x box-ra de már nem bírok addig várni:D:P:):P:P
28.
28.
huszti
DAri : jaja, sztem tökre poén, főleg mikor egymásba kapaszkodnak xD
27.
27.
huszti
tiszta gyurkaság xD sztem uszylaci = gyurka
26.
26.
uszylaci
24: akkor is! legalább a x360 és legfőbbképpen a ps3vezessen...
25.
25.
Dari
szegény csávok hogy kapaszkodnak abba a kibaszott ládákba xDDD
24.
24.
Obi1
uszylaci: Így is elég sok játék nem fog megjelenni PC-re.
23.
23.
uszylaci
nem fog megjelenni pc-re!! ezaz! végre egy játék!
22.
22.
Streving
"veszélyes ez a lézerkarddal való lovaggáütés, "hoppsz ez a karod volt" :D"

Nah jah, de jól néz ki:D!Asszem ennek örömére előveszem a jó öreg Kotor 1,2-t!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...