Hírarchívum - 2009. szeptember

TGS 2009: Régi PS3 címek Motion Controlerrel

A Sony a mai TGS konferenciáján bejelentette, hogy a régebbi Playstation 3-as címek is támogatják majd a hamarosan megjelenő mozgásérzékelő kontrollert.

TGS 2009: Gran Turismo dátum és trailer

A GT Planet információ szerint 2010 márciusában fog megjelenni a Playstation 3 exkluzív Gran Turismo 5. A dátum mellé egy új trailer is érkezett.

TGS 2009: Az első nagy galériafrissítés

Megérkezett az első nagy adag screenshot a TGS 2009-ről. Van Bad Company 2, Dantes Inferno, FIFA 10, Halo ODST, NFS, Splinter Cell, és még sok más!

TGS 2009: Dawn of War II: Chaos Rising hírek

A Relic nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy 2010 folyamán kívánja kiadni a a Warhammer 40.000: Dawn of War II első kiegészítőjét, a Chaos Risingot.

TGS 2009: Elkezdődött a show!

A mai napon hivatalosan is elkezdődött a Tokyo Game Show. A japán játékkiállítás legfontosabb híreit megtalálod itt, a Gamekapcson!

TGS 2009: The Settlers 7 bejelentés és média

Már készül a The Settlers című sorozat legújabb darabja, melyben birodalmunk sikere ezúttal is három fontos dologtól függ majd: harcászat, tudomány, és kereskedelem.

TGS 2009: Egy hónap múlva Left 4 Dead 2 demó

Az Electronic Arts a Tokyo Game Show előtti konferenciáján bejelentette, hogy már csak egyetlen hónapot kell várni, és bárki kipróbálhatja a Left 4 Dead 2-t.

Apró részletek az új Resident Evil filmről

Boris Kodjoe, a Surrogates sztárja elárult néhány részletet legújabb filmjéből, a hazánkban Kaptár 4-ként ismert Resident Evil: Afterlife-ból.

Lezárult a platformszavazás, a PC nyert!

Lezárult a szavazás, melyben arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen platformon játszanak a Gamekapocs olvasói. A PC nyert, de következzenek a pontos eredmények!

Uncharted 2 - megvan a végleges dátum

Régóta tudjuk, hogy befejeződtek az Uncharted 2 munkálatai, s a megjelenési dátum is kezdett körvonalazódni, pontos időpontot viszont csak most tudunk mondani.