Hírarchívum - 2020. június

Humble Bundle csomaggal a rasszizmus ellen

Ahogy áprilisban a koronavírus ellen, úgy ezúttal a rasszizmus ellen kampányol az aktuális Humble Bundle csomag, amit mi is támogathatunk egy csekélyebb összeggel - és cserébe még rengeteg játékkal gazdagodunk is.

Élesedett az új szezon a Rainbow Six: Siege-ben

Menetrendszerűen megérkezett a Rainbow Six: Siege-hez a következő szezon, az Operation Steel Wave, amely az új operátorok mellett egy pálya-újradolgozással és sok egyéb aprósággal bővíti a taktikai lövöldét.

Launch traileren a Desperados III

A tegnapi nap folyamán megjelent a jó sokáig a szalonban pihenő Desperados-széria legújabb darabja, ami az előzetes tesztek alapján remekül sikerült - ezzel együtt megkapta a játék az ilyenkor szokásos launch trailerét is.

Demon's Souls - PS3 vs. PS5

A soulslike-játékok rajongói valószínűleg még mindig kábulatban vannak a múltheti PS5-ös rendezvény óta, ahol bejelentették, hogy remake-et kap a Demon's Souls. Most egy videóban szépen megnézhetjük fej-fej mellett, mennyit változott a játék.

Ingyen The Witcher 3 a GOG-on - egy kis csavarral

Egy kis akcióval szeretné népszerűsíteni a CD Projekt RED a saját digitális áruházának, a GOG-nak a 2.0-s verzióját, ezért ajándék The Witcher 3: Wild Hunt játékokat osztogat - de van a kezdeményezésben egy kis csavar.

PlayStation VR-ra is ellátogat a Pistol Whip

A tavalyi év egyik legjobb VR-játéka volt a Pistol Whip, a PlayStation VR-tulajokat azonban kihagyta a mókából a Cloudhead Games. Most már nekik sem kell sokáig böjtölniük, július végén jön a PlayStation-változat!

Több játszható karakterrel jön az új Ratchet & Clank

Nem csak Ratchetet irányíthatjuk majd a Ratchet & Clank: Rift Apartban, az első trailerben már bemutatkozott lombax hölgyemény is játszható karakter lesz a fejlesztők ígérete szerint.

Mobilos Gyűrűk Ura-játék készül a NetEase-nél

Futószalagon érkeznek a Gyűrűk Ura-adaptációk, most a Warner Bros. és a NetEase jelentette be a The Lord of the Rings: Rise to Wart, amely egy mobilokra szánt stratégia lesz.

Twitch-rekord után rajtolt az új Fortnite-évad

Némi késést követően elrajtolt a Fortnite legújabb szezonja, amely a nyár apropóján vizes körítést kapott, és még Aquaman is vendégszerepel benne. Az évadot felvezető esemény Twitch-rekordot döntött.

Online eseménnyel készül a DC Comics a nyárra

Miután a San Diegó-i Comic-Cont is lefújták a koronavírus miatt, a DC Comics úgy döntött, hogy egy saját eseménnyel lepi meg a rajongókat. Úgy tűnik, az új filmek és sorozatok mellett videojátékfronton is számíthatunk hírekre.