Hírarchívum - 2020. június

Remekül fest a Skater XL

A Future Games Show digitális színpadán is fellépett a Skater XL. Az Easy Day Studios gördeszkás játékát egy kaliforniai középsuli környezetében láthattuk, a valósághű fizikán alapuló mozgás pedig nagyon meggyőzőnek tűnik.

Serial Cleaners - nem hagyunk egy vérfoltot sem

Ha ti is olyan profi hullatakarítók szeretnétek lenni, mint Mr. Wolf a Ponyvaregényben, akkor a Serial Cleanerst nektek találták ki! Egy nyomot sem hagyunk a hatóságok szeme előtt.

Dustborn - a szavaknak ereje van

Történetközpontú akció-kalandjátékkal készül ismét megmutatkozni a Red Thread Games. Egy különcökből álló csapat utazásában vehetünk majd részt, miközben barátságról, szeretetről, igazságról, robotokról és a szavak erejéről is tanulunk.

Friss videón a Quantum Error

A TeamKill Media belsőnézetes lövöldéje egy horrorkaland lesz, amit egy gyanútlan tűzoltó bőrébe bújva élünk át. A Future Games Show nyitóattrakciója a PlayStation 5-ön futó gameplayt reklámozza.

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!

The Outlast Trials - íme, az első teaser trailer

Megkapta az első mozgóképes kedvcsinálóját az új Outlast-játék, amely egy kooperatív mókára kihegyezett mellékág lesz. Egy hidegháborús laboratórium tesztalanyaként menekülünk ezúttal.

Rövid kedvcsinálón a The Last Campfire

A Hello Games új fejlesztése is képviseltette magát a PC Gaming Show műsorában, a csapat egy alig egyperces kedvcsinálóval készült az estére. Nézzük meg közelebbről!

Little Orpheus - a The Chinese Room új játéka

A Dear Esthert és az Everybody's Gone to the Rapture-t is jegyző The Chinese Room előrukkolt a legújabb játékával: ez a Little Orpheus, amely már elérhető az Apple Arcade-előfizetők számára.

Augusztusban érkezik a Surgeon Simulator 2

Sok ökörséget letett már az asztalra a Bossa Studios, a legismertebb munkája azonban egyértelműen a Surgeon Simulator. A folytatás augusztusban érkezik, most kaptunk egy új gameplay trailert hozzá.

Újra hallatott magáról a Twin Mirror

Véget ért a Life is Strange második évada, bemutatkozott a Tell Me Why, a 2018-ban bemutatott Twin Mirrorról viszont valamilyen okból nem igazán beszélt mostanában a Dontnod csapata. Most kaptunk egy új trailert.