Hírarchívum - 2020. szeptember

Új trailert kapott a Destiny 2: Beyond Light

Kicsit messzebb van még a Destiny 2 következő nagy kiegészítőjének, a Beyond Lightnak a megjelenése, azonban ez nem gátolja meg a Bungie-t, hogy elkezdje már most ráhangolni a játékosokat a közelgő kalandokra.

Brit toplista: Mario lenyomta a Bosszúállókat

Várható volt, hogy az olasz vízvezeték-szerelő a harmincötödik szülinapjának alkalmából legyőzi a több hete első helyen trónoló Marvel's Avengerst, és ezzel átveszi a brit játékeladási toplista vezetését.

Spider-Man: Remastered - nem lesz külön kapható

Három nem túl jó hírrel tudunk szolgálni a Spider-Man-játékok rajongóinak: nem lesz külön megvásárolható a 2018-as Marvel's Spider-Man újrakeverése, és nem is frissíthetünk arra ingyen, valamint a mentéseinket sem vihetjük át PlayStation 5-re.

Nem lesz PlayStation-exkluzív a Quantum Error

Izgalmasnak ígérkező exkluzívtól esett el a Sony, ugyanis a TeamKill Media belsőnézetes horrorjátéka, a Quantum Error Xbox Series X/S-re is ellátogat majd a PlayStation-konzolok mellett.

Íme, a legutóbbi nyereményjátékunk nyertesei!

A Magnew és a Gamekapocs közös nyereményjátékában az Untitled Goose Game és a Sayonara Wild Hearts PS4- és Switch-verziójának egy-egy példányát sorsoltuk ki közöttetek. Lássuk a nyerteseket!

Demó nélkül marad a FIFA 21

A hagyományokkal ellentétben az idei FIFA-epizódhoz nem készít demót az EA Sports, és inkább a fejlesztésre fókuszál - aki idő előtt kipróbálná a játékot, egyedül EA Play-előfizetéssel teheti majd meg.

Crash Bandicoot 4 - akcióban a negyedik maszk

Mozgás közben is bemutatkozik a Crash Bandicoot 4: It's About Time új kvantummaszkjai közül az utolsó, Akano, amely egy rendkívül erős pörgőmozdulattal vértezi fel hőseinket.

Csak jövőre jön a The Falcon and the Winter Soldier

Miután hónapokra leállt a forgatása, talán nem meglepő annyira, de mostanra a Disney hivatalosan is megerősítette, hogy csak jövőre kerül fel a Disney+ kínálatába a The Falcon and the Winter Soldier.

Februárban rendezik meg a BlizzConline-t

Nem okozott nagy meglepetést, hogy a Blizzard éves dzsemboriját is lefújták a koronavírus-járvány miatt, azt azonban már jó előre megígérte a cég, hogy egy online eseménnyel pótolják a bulit. Íme, az első részletek!

Sztorielőzetest kapott a Serious Sam 4

Úgy tűnik, a Serious Sam 4 még mindig meg tud bennünket lepni: most például azzal, hogy van olyan vaskos a forgatókönyve, hogy össze lehessen rittyenteni hozzá egy sztoritrailert.