PlayStation Tablet

PlayStation Certified tabletekkel rukkol elő a Sony - reszkess iPad!
1338882048

E3 2012: Jönnek a PlayStation-telefonok a HTC-től

Igazak voltak a korábbi pletykák, valóban a tajvani HTC lesz az első telefongyártó, amelyik PlayStation Certified készülékeket dob majd piacra. A bejelentéssel együtt a Sony azt is elárulta a sajtókonferenciáján, hogy a korábban PlayStation Suite néven ismert rendszert átnevezi, és valódi platformot nevel belőle.
1335182458

Masszív elbocsátásokra készül a Sony?

A pletykák szerint a japán cégóriás csaknem 10 ezer munkahelyet érintő leépítésekbe kezd az év hátralévő részében. Nekünk, játékosoknak jó hír, hogy a PlayStation brand alá tartozó részleget nem veszélyeztetik a kaszálások, ellenben a televíziós és marketing részleget igen.
1328351618

Komoly bajban lehet a Sony

Ha Kaz Hirainak nem sikerül megfordítania a dolgokat és újra nyereségessé tenni a céget. Ez mondjuk nem túl meglepő, Hirai viszont élete legnagyobb kihívásával néz szembe, és elmondása szerint csak az egyik probléma jön a másik után, s távol az alagút vége.
1328115600

Kaz Hirai a Sony új elnöke és ügyvezetője

Korábban már pletykáltunk róla, de a Sony akkor megcáfolta a híreket. Most azonban hivatalossá vált a dolog: az eddig a PlayStation üzletágat is irányító Kaz Hirai veszi át az angol Sir Howard Stringer pozícióját, mint a vállalat elnöke és ügyvezető igazgatója.
1325676633

Máris olcsóbban adják a Sony tabletét

Masszív 100 dollárral kevesebbért adja az alig három hónapja megjelent Tablet S-t a Sony. A drasztikus árcsökkentés oka valószínűleg a fogyasztói érdeklődés hiánya, a japánok azt remélik, hogy a nyomott áron már többen ruháznak be a játékos célokra is használható tabletbe.
1319128200

A Sony tabletjén is elindult a PlayStation Store

Újabb androidos készüléken játszhatunk majd PS1-es klasszikusokkal, ezúttal a legújabb "PlayStation Certified" kütyün, a Sony által gyártott Tablet S-en indult el a PlayStation Store. A tabletnek ugyan nincsenek kontrollert idéző gombjai, mint az Xperia Playnek, az érintőkijelző miatt ez nem jelent akkora problémát.
1310036400

Megint a Sony a legértékesebb márka Ázsiában

Bár a vállalat óriási vesztességgel zárta a legutóbbi pénzügyi évét, és a PlayStation Network feltörése sem tett jót a reputációjának, az ázsiaiak körében továbbra is a Sony számít a legjobb márkának. Bár a piaci elemzők szerint a luxuscikkek gyártói népszerűbbek lehetnének, Ázsiában nem tudnak labdába rúgni.
1307077200

Újabb támadás érte a Sonyt

A Sony alig állította helyre a PlayStation Networköt, a hackerek újabb kellemetlenséget okoztak neki - igaz, ennek legalább nincs köze a konzolokhoz és a játékosokhoz. Az új áldozat a Sony Pictures weboldala volt, ahonnan a behatolók minden különösebb nehézség nélkül loptak el egymillió hozzáférést.
1304242804

PSN leállás - lezajlott a Sony sajtótájékoztatója

A hajnali órákban bizonyára sokan az igazak álmát aludták, ám Tokióban a Sony rövid sajtótájékoztatót tartott a PSN ellen indított támadásra reagálva, illetve az újraindulásról is tájékozódhattak az érintettek. A cég fejesei, Kaz Hirai, Shinji Hasejima és Shiro Kambe bocsánatot kértek a fiaskóért.
1303801200

PlayStation tabletek jönnek a Sonytól

Pontosabban azt mondhatnánk, hogy PS-játékok futtatására is alkalmas tableteket hoz ki a Sony, hogy versenybe szálljon az egyre inkább hódító iPad masinákkal. A holmi a Sony Ericsson Xperia Playhez hasonlóan Android-rendszert futtat, és a PS1-es játékokat lehet rajta elindítani.