Máris olcsóbban adják a Sony tabletét

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 4.
  • Hír
Link másolása
Masszív 100 dollárral kevesebbért adja az alig három hónapja megjelent Tablet S-t a Sony. A drasztikus árcsökkentés oka valószínűleg a fogyasztói érdeklődés hiánya, a japánok azt remélik, hogy a nyomott áron már többen ruháznak be a játékos célokra is használható tabletbe.

A Sony 100 dollárral csökkentette a Tablet S árát az USA-ban, s vélhetőleg az esemény kihat majd az európai piacra is. A ketyere alig három hónapja jelent meg - a 32 GB-os modellért 600 dollárt kellett leszurkolnunk, az árcsökkentés következtében viszont már csak 500 dollárt kell kifizetnünk. A nyomott árcédula a 16 GB-os változaton is megtalálható, amiért csupán 400 zöldhasút kell kicsengetnünk. Bár a Sony hivatalosan nem erősített meg semmit, azért az online boltjának fogyasztói árai eléggé beszédesek.

Az Android 3.0-val hajott készüléket 9,4 hüvelykes érintőképernyővel szerelték, NVIDIA Tegra 2 grafikus chip hajtja - játékos vonatkozásban mindenképpen dícsérendő, hogy a PlayStation Suite segítségével PlayStation-játékokat tölthetünk le a Store-ból. A tablet támogatja a Dualshock kontrollereket is.

Úgy látszik, a vásárlók nem kapkodtak a Tablet S-ért, de talán még nincs veszve a Sony megoldása.

5.
5.
tabu3x
Szerintem azért nem meglepő, mert az iPad mellett igazából egyik tablet sem rúg labdába (kivéve a Kindle Fire-t).
4.
4.
Alienji
Nem megy most valami jól a Sony-nak. Már a Vita-ról is azt lehet hallani, hogy nem fogy. És ha belegondolunk nem is furcsa. Kinek kéne egy pl.: iPhone mellé, utazás közben egy Vita?
3.
3.
ReNegAdE
Bármennyire is tetszik a Tablet és a Vita is,sajnos nincs rá pénz!
2.
2.
Split
Saját maga konkurenciája lett a Sony a Vitával. Lehet nem ugyan az a két készülék célközönsége, de én inkább Vitára költök, és nem erre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...