Ring Fit Adventure SW

Új kontrollerkiegészítővel jelentkezik a Nintendo, amely egy saját játékot is kap majd.
1612188000

A Nintendo Switch eladásai túlszárnyalták a 3DS-ét

A japánok friss pénzügyi jelentése alapján egyáltalán nincs okuk szégyenkezni, szinte minden területen nőttek a számaik. Míg máshol konzolgenerációt váltanak, a Switch továbbra is arat – mostanra a Nintendo ötödik legkeresettebb gépe lett.
1612166400

Brit toplista: visszatért az Animal Crossing

Amilyen nagy lendülettel érkezett a Hitman 3, olyan gyorsan el is tűnt a brit eladási toplista élmezőnyéből. Helyreállt a megszokott rend, élen a tavalyi év egyik legnagyobb befutójával, az Animal Crossing: New Horizonsszal.
1611561600

Brit toplista: a Hitman 3 az új trónbitorló

A 47-es ügynök nemcsak a Hitman 3 dubaji küldetésén jár a világ tetején, de a brit dobozos játékeladások toplistájának csúcsára is felküzdötte magát, túlszárnyalva az előző játék eladásait is.
1598252400

Brit toplista: állatkák és sportjátékok

Eseménytelen hetet tudhatunk magunk mögött a fizikai játékmegjelenések terén, így nem meglepő, hogy az Animal Crossing: New Horizons újra elfoglalta a brit toplista trónját. Csak egy új megjelenés, a PGA Tour 2K21 került be az élmezőnybe.
1597683600

Brit toplista: kiütéssel győzött a UFC 4

Megérkezett az aktuális heti játékeladási toplista az Egyesült Királyságban értékesített dobozos játékokat illetően, aminek az élére ezúttal egy frissen megjelent cím küzdötte fel magát.
1597492800

Amerikai toplista: a Ghost of Tsushima vitte a júliust

Továbbra is szép számokat produkál az amerikai játékpiac, de míg az összköltés veri a tavalyi évet, és a szoftvervásárlások is nőttek, a hardverek terén már tapasztalható visszaesés. A játékok közt a Ghost of Tsushima aratott az USA-ban.
1595840400

Brit toplista: a Ghost of Tsushima most is a csúcson

Nem történtek látványos változások a britek játékfogyasztási szokásaiban az elmúlt héten. A Sucker Punch szamurájos játéka változatlanul az élen áll, míg a tíz legtöbb játék között nem találunk új megjelenést a legfrissebb összesítés szerint.
1592812800

Brit toplista: tarolt a The Last of Us: Part II

Megjelent az év egyik legjobban várt videojátéka, amely annak rendje és módja szerint felforgatta a brit játékeladási toplistát. Az Egyesült Királyságban egyelőre a The Last of Us: Part II produkálta a legjobb rajtot idén.
1592215200

Brit toplista: ismét élen a Mario Kart 8 Deluxe

A FIFA 20 visszaesett a harmadik helyre a brit játékeladási toplistán, míg az élen egy Wii U-játék három éve megjelent Switch-portja, a Mario Kart 8 Deluxe végzett. Nem rossz teljesítmény, igaz?
1591606800

Brit toplista: élre tört a Ring Fit Adventure

Többször láttuk már, hogy a brit dobozos eladásokat mennyire befolyásolja, hogy éppen mi van készleten. Most például a Ring Fit Adventure mutatta meg, hogy volna igény rá, és mivel épp feltöltötték a polcokat, a toplista csúcsáig repült.