Arise: A Simple Story PC, PS4, XBOXONE

Egy magányos, korosodó férfi kalandja, ami csodálatos helyszíneken vezet minket.
1650866400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt pár hét viszonylag csendesen alakult, a következő napokban azonban már jó pár játék vár bennünket, amelyre érdemes lehet odafigyelni. Lássuk a mostani termést!
1647446400

Négy csapattal kötött szerződést a Private Division

Egyre több indie játékra veti ki a hálóját a Take-Two leányvállalata, a Private Division. A kisebb címekre szakosodott kiadórészleg támogatja majd a Die Gute Fabrik, az Evening Star, a Piccolo Studio és a Yellow Brick Games projektjeit is.
1577128860

Arise: A Simple Story teszt

Az Arise: A Simple Story egy korosodó férfi hosszú, érzelmi megpróbáltatásokkal teli életútját mutatja be, de a játék a könnyfakasztó történeten és a szemkápráztató világon túl is tartogat meglepetéseket.
1575270000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a december, hamarosan búcsút mondhatunk az évnek és az évtizednek, de még most is érkeznek olyan játékok, amelyek jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt. Számos új cím és pár újramelegített klasszikus vár ránk ezen a héten.
1569359334

Bemutatkozott az Arise: A Simple Story

A játékok fejlesztése mellett kiadói teendőket is ellát a lengyel Techland. Az ő gondozásukba került az Arise: A Simple Story című játék is, ami valamikor decemberben jelenik majd meg.