PlayStation 5 PS5

A Sony következő generációs konzolja.

Máris megszüntetik a PlayStation 5 egyik funkcióját

Az Accolades ugyan hasznos funkció volt, mely kizárólag PS5-felhasználók számára volt elérhető, viszont mivel túl kevesen használták, a Sony kénytelen megszüntetni a szolgáltatást.

Drágulhat a PlayStation 5 konzolok ára

Erre Totoki Hiroki, a Sony pénzügyi vezetőjének homályos válasza ad gyanakvást, továbbá a piaci elemzők is ezt jósolják.

21,7 millió PlayStation 5-öt szállítottak már le a boltok polcaira

Számos érdekes adat közül mazsolázhatunk a Sony legutóbbi negyedéves kimutatásából.

Hamarosan érkezik az 1440p-támogatás a PS5-re

Számos újdonságot hozott a legújabb PS5-rendszerfrissítés bétája: 1440p-támogatást, mapparendszert, valamint rengeteg kényelmi és közösségi funkció újítását is.

Újabb részleteket tudtunk meg a PS VR2-ről

A hírek szerint nincs már túl messze a PlayStation VR2 megjelenése, így nem csoda, hogy egyre több újdonságot tudunk meg a Sony újgenerációs VR-készülékéről.

Próbaidőszakkal bővült a megújult PlayStation Plus

A drágább Extra- és Premium-csomagokra is úgy fizethetünk elő immár, hogy az első hét napon ingyen játszhatunk - kivéve, ha már van PlayStation Plus Essential-előfizetésünk.

PlayStation Plus vs. Xbox Game Pass

A megújult PlayStation Plus rajtjával adta magát, hogy a nagy rivális, az Xbox Game Pass mellé állítsuk a rendszert. Alaposan megtúráztattuk mindkét szolgáltatást, most pedig eljött az ideje, hogy ítéletet hirdessünk felettük.

Bemutatkozott a PlayStation Stars, a Sony új hűségprogramja

A Sony így próbálja meghálálni a játékosok elkötelezettségét a PlayStation-konzolok iránt.

Japánban ismét jobban fogyott az Xbox Series X/S, mint a PlayStation 5

Ugyan nagyon ritka az, amikor a Microsoft konzoljaiból többet adnak el a PlayStation szülőhazájában, mint a PS5-ből, azért nem ez volt az első ilyen alkalom.

Miben különbözik a PlayStation Plus amerikai és európai játéklistája?

Végre hozzánk is megérkezett az új PlayStation Plus, néhány várva-várt játék azonban lemaradt a nagyobb csomagok kínálatáról. Ennek oka, hogy régiónként némileg eltér az előfizetéses szolgáltatás játéklistája.