PlayStation 5 PS5

A Sony következő generációs konzolja.
Típus:

Itt nézd vissza a tegnap esti State of Playt!

Este újabb State of Play-műsorral jelentkezik a Sony, és már előre leszögezte: ezúttal főleg a PlayStation 4-es játékokon lesz a hangsúly. Természetesen pár PS5-ös hírrel is készülnek, de nagy bejelentésekre ne számítsunk.

Kiszivárgott képeken a fekete DualSense

A legelső PlayStation óta először fordul elő, hogy a Sony konzolja nem fekete alapdizájnnal kerül piacra. Az új DualSense kontroller kinézete megosztotta a játékosokat, de úgy tűnik, előbb-utóbb feketében is kapható lesz az irányító.

A PS4-játékokra fókuszál a következő State of Play

Még ezen a héten újabb State of Play-adással jelentkezik a Sony, aminek az érdekessége az, hogy ezúttal nem a következő generációs konzolon, hanem a PlayStation 4-en lesz a nagyobb hangsúly.

Dokumentumfilm készül a PlayStationről

Szeptemberben, az első PlayStation nyugati premierjének huszonötödik évfordulója apropóján jelenik meg a From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution című dokumentumfilm, amely a PlayStation történetét dolgozza fel.

Megszellőztették a PlayStation 5 egyik új funkcióját

Egy idő előtt élesített játékelőzetesben esett szó a PlayStation 5 egyik új, formálisan még nem leleplezett funkciójáról, amely lehetővé teszi, hogy egy adott játék esetében akár konkrét küldetéseket vagy játékmódokat indítsunk el a dashboardról.

Felpörgeti a Sony a PlayStation 5 gyártását

Noha a korábbi hírek arról szóltak, hogy a Sony nem árasztja el PlayStation 5-tel a piacot az első hónapokban, lapértesülések szerint most mégis arra készül, hogy alaposan felpörgeti a konzol gyártását.

Frissítve: Geoff Keighley kalandjai a DualSense-szel

A Summer Game Fest műsorát folytatva Geoff Keighley fogja első kézből bemutatni a PlayStation 5 új kontrollerét, a DualSense-t, részletes élménybeszámolóra számíthatunk a kontroller összes funkciójával kapcsolatban.

Így festenek majd a PS5-játékok borítói

A Sony közzétette a Spider-Man: Miles Morales borítóját, ezzel pedig arról is képet kaptunk, hogy miként festenek majd a PS5-játékok dobozai. Csekkoljátok - de sok meglepetésre azért ne számítsatok!

Így fest majd a PlayStation 5

Tegnap kisebb meglepetésre magát a PlayStation 5-öt is megmutatta a Sony a bemutatójában, egyúttal pedig az is kiderült: lemezmeghajtó nélküli változat is érkezik a konzolból.

PlayStation 5-bemutató - itt tudod visszanézni!

Este 10 órakor indul a várva-várt PlayStation 5-show, ahol végre nagyobb rálátást fogunk kapni arra, hogy milyen játékokkal indítja útjára a Sony a next-gen konzolját az idei év ünnepi szezonjában.