Crusader Kings III PC

Nyolc év után folytatódik a Crusader Kings-sorozat.
1599112800

Crusader Kings III - ideje felvenni a koronát

Az iskolakezdéssel egy időben a Crusader Kings-sorozat harmadik felvonása is megjelent, amihez egy launch trailerünk is van. Eljött az idő, hogy belevessük magunkat a nemesek intrikáiba és háborúiba.
1599066000

Új címek érkeznek az Xbox Game Pass kínálatába

A Microsoft menetrendszerűen tette közzé, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az Xbox Game Pass PC-s és konzolos előfizetői a hónap első felében. Emellett az aktuális távozók névsora is ismertté vált.
1598868000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem mondanám, hogy klasszikus uborkaszezonos nyár van a hátunk mögött egy The Last of Us: Part II-val és egy Ghost of Tsushimával: ehhez méltóan a szeptember első hete sem lassít le, ami a játékmegjelenéseket illeti.
1597845600

Erősen megtolja a hónap végét az Xbox Game Pass

Menetrendszerűen szállította a Microsoft azt a blogbejegyzését, amely az Xbox Game Pass augusztus második felére, illetve szeptember elejére szánt újdonságait szedi listába. Lássuk a felhozatalt!
1590220800

Az Xbox Game Pass második májusi hulláma

Hiába kaptunk már május elején egy adag játékot az Xbox Game Pass kínálatába, nem ér véget a hónap második adag nélkül. A már beharangozott Alan Wake mellett a Minecraft: Dungeons és a Cities: Skylines is várja az előfizetőket.
1589477400

Szeptemberben érkezik a Crusader Kings III

Nyolc év után végre trónfosztás történik a Crusader Kings háza táján. A Paradox egy hangulatos sztorielőzetes társaságában leplezte le a népszerű stratégiai játék harmadik felvonásának pontos premierdátumát.
1585477800

Könnyebb lesz beletanulni a Crusader Kings III-ba

A Paradox Interactive játékait az összetett játékélményért szokták szeretni, ám ugyanez ijesztően hathat az új játékosokra. Hogy a tanulást könnyebbé tegyék, a fejlesztők egy átláthatóbb oktatórendszert terveznek a Crusader Kings III-ba.
1582045200

Kimagasló évet zárt a Paradox Interactive

A leginkább a hihetetlenül összetett stratégiai játékairól ismert Paradox Interactive rekordméretű játékosbázissal zárta 2019-et. A kiemelkedő érdeklődés a játékaik iránt a bevételeiken is meglátszik.
1571486400

PDXCON: A Paradox bejelentései egy helyen

A hétvégén tartják Berlinben az idei PDXCON-t, a Paradox házi rendezvényét, ahová természetesen számos bejelentéssel készült a cég. Bemutatkozott a Crusader Kings III és a Surviving Mars utódja is.