Diablo IV PC

Visszatér a gyökerekhez a Diablo-sorozat.

Új direktor állt a Diablo IV élére

Folytatódnak a komoly átszervezések a Blizzard vezetői köreiben. A Diablo IV legfrissebb helyzetjelentésével párhuzamosan az irvine-i csapat bejelentette, hogy új rendező került a régóta várt játék élére.

Felmondott a Blizzard jogi igazgatója

Úgy tűnik, Claire Hart nem állt rá készen, hogy a bíróságon is kiálljon az Activision Blizzard mellett. A játékóriás jogi igazgatója lemondott a posztjáról, éppen akkor, amikor újabb jogi vizsgálatok indultak a vállalattal szemben.

Újabb vezetők távoztak a Blizzardtól

A szexuális zaklatással és nemi visszaéléssel kapcsolatos perek láthatóan óriási hullámokat keltettek házon belül is a Blizzardnál. A napokban távozott a Diablo IV rendezője, a játék vezető pályatervezője és a World of Warcraft egyik tervezője is.

Lemondott a Blizzard Entertainment elnöke

Áll a bál az Activision Blizzard háza táján a szexuális zaklatással kapcsolatos perek miatt, az üggyel járó következmények pedig kézzel foghatók. J. Allen Brack, a Blizzard eddigi elnöke lemondott a posztjáról, helyére pedig kettős vezetőség került.

Diablo IV - karakterkészítésről és szörnyekről

Június végével ismét eljött az idő, hogy a Blizzard egy negyedéves helyzetjelentéssel tudósítson a készülő Diablo IV-ről. Ezúttal a karakterkészítésről hallottunk, és néhány várható szörnyet is megcsodálhatunk.

Diablo IV - bemutatkozott a negyedik kaszt

A Diablo negyedik részének is helyet szorítottak a BlizzConline nyitóceremóniáján, a fejlesztők pedig a negyedik kaszt bemutatójával készültek az eseményre. Ismerjétek meg alaposabban a zsiványt!

Nem lesz idén Diablo IV vagy Overwatch 2

Nyakunkon a Blizzard legfrissebb híreit és bejelentéseit szállító BlizzConline, de aki arra számított, hogy a show során idei premierdátumot kaphat a Diablo IV vagy az Overwatch 2, az valószínűleg hoppon marad majd.

Hamarosan indul a 2021-es BlizzConline

A koronavírus miatt tavaly elmaradt a hagyományos BlizzCon, helyette pedig valamivel később, online kerül megrendezésre az esemény, amit mindenki ingyenesen követhet majd. Most egy friss előzetessel jelentkezett a show.

Diablo IV - a felszerelési tárgyakról

Az év utolsó fejlesztői naplójában a Diablo IV tárgyrendszere kapja a reflektorfényt. Megismerjük, milyen tulajdonságai lehetnek a különböző holmiknak, és az új besorolást is bemutatják. Búcsút mondhatunk például a Mythic tárgyaknak.

Ingyenes lesz a 2021-es BlizzCon Online

Több szempontból is különleges lesz az elmaradó BlizzCont pótló, jövő februári BlizzCon Online. Mivel az egész rendezvény digitális térbe kényszerül, a korábbi évek gyakorlatával ellentétben nem kell virtuális jegyet venni a megtekintéséhez.