Pathfinder: Wrath of the Righteous PC, PS4, XBOXONE

Új felütéssel indít a következő Pathfinder-játék.
1700463600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy kicsit nyugisabb hétnek nézünk elébe, de természetesen most sem maradunk megjelenések nélkül sem játékok, sem pedig filmek terén, bár tény, hogy nem ez lesz a hónap legmozgalmasabb hete.
1674237113

Új kaszttal bővül a Pathfinder: Wrath of the Righteous

Az Owlcat Games idén ráfordul a Pathfinder: Wrath of the Righteous második szezonjára, amely egy halom új DLC-vel bővíti majd a méltán népszerű szerepjátékot. Az első ilyen csomagban egy új kaszott és egy új követőt találunk.
1664604000

Konzolokra is befutott a Pathfinder: Wrath of the Righteous

Egy teljes évnyi PC-s hódítás után végre a konzolokat is beveszi a Pathfinder: Wrath of the Righteous. Eközben persze a számítógépes játékosok sem maradnak üres marokkal.
1664172000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, de már szeptember végén járunk: az őszi játékdömping továbbra sem enyhül, lássuk, hogy milyen újdonságok várnak ránk a következő napokban!
1658037600

Pathfinder: Wrath of the Righteous - megvan a konzolos megjelenési dátum

Az Owlcat Games konzolokra is továbbviszi a második Pathfinder-játéka démonok elleni hadjáratát. Amellett, hogy a Wrath of the Righteous új platformokra látogat, a harmadik nagy DLC is közeleg.
1646031600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába volt sűrű a február, a következő hónapra is maradt termése a kiadóknak és fejlesztőknek - legalábbis a következő napok termése alapján mindenképpen biztató a helyzet. Lássuk a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1632894060

Pathfinder: Wrath of the Righteous teszt

A Kingmaker után egy újabb asztali kampány érett meg a videojátékos adaptációra. Vajon a démonok elleni eposzi küzdelemről szóló felvonás sikeresen kigyógyult az előd gyermekbetegségeiből, hogy a nagyok ligájában játsszon?
1630396800

Utolsó traileren a Pathfinder: Wrath of the Righteous

Eljött az idő, hogy visszatérjünk Golarion világába, hiszen napokon belül megjelenik a Pathfinder: Wrath of the Righteous. A szerepjáték premierjét a hangulatos launch trailer megnézésével ünnepelhetjük.
1630303200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten pontot teszünk a nyár végére, és beköszönt az ősz: még szerencse, hogy jó pár játék érkezik majd a héten, így lesz mivel feledtetni ezt a szomorú tényt. Most is listába szedtük az újdonságokat!