The Suicide of Rachel Foster PC, PS4, XBOXONE

A belső nézetű kalandjáték 1993-ba repít el minket, melyben a felfedezésre váró elhagyatott szállodánál csak szüleink titkai lesznek sötétebbek.
1635142380

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák az október végét a kiadók és fejlesztők, egy sor izgalmas fejlesztés landol a boltokban a következő napokban! Szokásunkhoz híven most is összeszedtük a heti premierek listáját.
1598248800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lassan a nyár végére érünk, ezzel pedig véget ér az ilyenkor megszokott uborkaszezon is. Augusztus utolsó teljes hetére több nagyobb játékmegjelenés és egy nagy filmpremier is érkezett.
1598001660

Konzolokra is jön a The Suicide of Rachel Foster

Hamarosan PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszható lesz a One-O-One Games kalandjátéka, amelyben egy elhagyatott szállodában göngyölítjük fel Rachel Foster öngyilkosságának rejtélyét.
1583657940

The Suicide of Rachel Foster teszt

Furcsa szerzetek a sétaszimulátorok. Némelyiket az első pillanattól az utolsó képkockáig élmény játszani, mások pedig minden pillanatukban nyomasztóak, mégis érdemes őket végigjátszani. Rachel Foster története is egy ilyen alkotás.
1581922800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagyobb címek csak elvétve érkeznek, kifejezetten sok játékmegjelenésünk lesz a héten. Szokásunkhoz híven összeszedtük egy listába, hogy milyen újdonságokra számíthattok ezúttal!
1575723600

Bemutatkozott a The Suicide of Rachel Foster

Úgy néz ki, hogy jövőre sem maradunk családi drámákban vájkáló sétaszimulátorok nélkül; februárban már érkezik is a The Suicide of Rachel Foster, melyben az elhagyatott szállodánál csak a szüleink titkai lesznek sötétebbek.