Othercide PC, PS4, SW, XBOXONE

Ígéretes taktikai szerepjáték a Lightbulb Crew csapatától.
1599938280

Othercide teszt

Női harcosok szállnak szembe az emberiség gonoszságaiból született rémálmokkal, méghozzá egy elvont, fekete-fehér látványvilággal megáldott taktikai szerepjátékban. Teszteltük az Othercide-ot.
1599458400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az igazi nagyágyúk elkerülik ezt a hetet, a következő napokban sem maradunk játékmegjelenések nélkül, sőt kifejezetten sűrűnek ígérkezik a mezőny. Ezúttal is listába szedtük az újdonságokat.
1595829600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A július vége sem múlik el nagyobb megjelenések nélkül. Lecsaphatunk a Destroy All Humans! remake-jére, befut végre a Maid of Sker és a Hellpoint, a Blightbound és a Grounded pedig megkezdi az early accesst.
1595678400

Othercide - videón az ellenség

A Lightbulb Crew játékában más dimenzióból származó lényekkel gyűlik meg a bajunk. A fekete-fehér (helyenként vörös) látványvilág már önmagában hatásos, de a bossok dizájnja is rémálomból való – ők kaptak most egy saját előzetest.
1592474400

Júliusban jön az Othercide

Az egészen egyedi látványvilággal rendelkező Othercide-hoz végre megjelenési dátumunk is van. A Lightbulb Crew körökre osztott szerepjátékában az emberiség sorsáért küzdünk egy haldokló idővonalon a más valóságból érkező rémek ellen.
1582549200

Ígéretes taktikai RPG-nek tűnik az Othercide

A PAX East apropóján jelentette be (újra) a Focus Home Interactive és a Lightbulb Crew a legújabb közös projektjét. Az Othercide egy ígéretes, sajátos látványvilággal felvértezett taktikai szerepjáték lesz.