Mortal Shell PC, PS4, XBOXONE

Újabb versenyző a soulslike-játékok piacán.
1618236000

Már Xbox Series S-en is 60 fps-sel fut a Mortal Shell

Március elején befutott a Mortal Shell: Enhanced Edition, ami a soulslike akció-RPG-t az új gépek tudásához igazította. Az egyetlen szépséghibát a Series S-es változat jelentette, ahol csak 30 fps-sel futott a játék - egészen mostanáig.
1614582000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év első két hónapja meglehetősen laposan indult játékmegjelenések szempontjából, a március azonban már lényegesen erősebbnek ígérkezik. Lássuk, mire számíthatunk a következő napokban!
1603461600

Beköszönt az ősz a Mortal Shellbe

A nyáron megjelent Mortal Shellt is eléri az ősz az ingyenes, Rotten Autumn címre keresztelt kiegészítőjében. Egy teljesen új küldetéssorozatot kapunk Gorftól, aminek a végén számtalan páncélfestés vár – ezeket a friss fotómóddal is megörökíthetjük.
1600778580

Mortal Shell teszt

Vadonatúj soulslike-címmel jelentkezett a Cold Symmetry csapata, mely a Dark Souls-széria másolását néhány érdekes csavarral fűszerezte meg. Az összkép pedig a kiforratlanságok ellenére is egészen kellemes lett.
1599490800

Kérkedik a Mortal Shell a legújabb előzetesében

A megszokottól egy kicsit eltérően, majdnem egy hónapra a megjelenése után kapta meg a maga dicsekedős videóját a Mortal Shell, amiből kiderül, hogy az újságírók kifejezetten szerették a Cold Symmetry soulslike akció-RPG-jét.
1597914000

Launch trailert kapott a Mortal Shell

Két nappal ezelőtt jelent meg, és ennek örömére egy nagyon rövid, de annál látványosabb előzetest kapott a Cold Symmetry boszorkánykonyhájában kotyvasztott soulslike akció-szerepjáték, a Mortal Shell.
1597644000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A négynapos hétvégén sem maradunk játékok nélkül, a következő napokban is érkezik néhány olyan cím, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelni. Lássuk a heti játékmegjelenések listáját!
1596643200

Még augusztusban megjelenik a Mortal Shell

Már nem kell sokat várni a Mortal Shellre, a Cold Symmetrynél készülő soulslike akció-szerepjátékra. A csapat úgy döntött, hogy még izzasztóbbá varázsolja az augusztusunkat.
1593964800

Nézz bele a Mortal Shell első félórájába!

A rövid trailerek után végre egy hosszabb gameplay videón is megcsodálhatjuk a Cold Symmetry háza táján készülő soulslike akció-szerepjátékot, a Mortal Shellt, amely le sem tagadhatná, hogy mi volt a nagy ihletadó.
1592226000

Mortal Shell - egy évig csak az Epic Store-ban kapni

Az elkövetkező hónapokban már kezünkbe vehetjük a Mortal Shellt, a Cold Symmetry soulslike akció-szerepjátékát. A PC-seknek viszont várniuk kell, ha a Steamen szeretnék sajátjukénak tudni, mert egy éven át Epic-exkluzív lesz a játék.