Horizon: Forbidden West PS4, PS5

Folytatódik a Horizon: Zero Dawn.

Úgy tűnik, úton a Horizon Forbidden West Complete Edition

A szingapúri hatóságoknál jelent meg a játék új verziójának korhatár-besorolása, a csomag természetesen tartalmazza majd az alapjátékot és a Burning Shores DLC-t is.

Destiny 2 - megvan Zavala parancsnok új hangja

Lance Reddick hirtelen halálát követően egy másik veterán videójáték szinkronszínész fogja megszólaltatni az ikonikus karaktert már a következő kiegészítőtől kezdve.

Érkezik a PS5-ös felhős streamelés, akár 4K felbontásban

A PlayStation Plus átalakulása valós alternatívát adott az Xbox Game Passnek, és úgy tűnik, a Sony felzárkózni készül a cloud gaming terén is. A korai tesztelők már kipróbálhatták a PS5-ös játékok streamelését, akár 4K felbontásban.

A Sony véletlenül megosztotta a kasszasiker játékainak költségvetéseit

A Microsoft és az FTC közötti bírósági vita részeként közzétett, rosszul szerkesztett dokumentumok felfedték a PlayStation kasszasikerek költségvetéseit.

Több mint 8,4 millió példányban kelt el a Horizon: Forbidden West

A Guerrilla Games ma ünnepli a 20. születésnapját: megosztott néhány adatot a legismertebb videójáték-sorozatáról, a Horizon-franchise-ról.

Érkezik a Horizon: Forbidden West folytatása

A Guerilla Games menedzsmentfrissítésbe kezdett a Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC megjelenése után, aminek következtében fény derült a franchise jövőjére is.

Horizon Forbidden West: Burning Shores teszt

A Horizon Forbidden West legújabb kiegészítője egy minden eddiginél izgalmasabb és veszélyesebb kalandra invitálja Aloyt Los Angeles romos partvidékén.

Fontos frissítést kapott a Horizon Forbidden West DLC-je

A Burning Shoreshoz érkezett javítás számos akadálymentesítő funkciót hoz el a játékosoknak, köztük a fóbiásoknak is, így valamivel könnyebb lesz Los Angeles vízalatti részeinek bejárása.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten végre érkezik a Dead Island 2, de ha valakinek nem zsánere a belső nézetes zombi hentelés, az is talál magának játékot az e heti felhozatalban.

Launch traileren a Horizon: Forbidden West - Burning Shores

A Sony Interactive Entertainment és a Guerrilla Games gyönyörű videójátékához hamarosan debütál a Burning Shores című DLC: itt a legújabb előzetes!