Horizon: Forbidden West PS5

Folytatódik a Horizon: Zero Dawn.
Típus:

A Sony törölte a CES 2021-es trailer dátumait

A CES 2021 digitális adásán a Sony számos PlayStation 5-játék hozzávetőleges megjelenési dátumát megvillantotta, később viszont a kékek újra feltöltötték a szóban forgó videót, ezúttal törölve a külsős címek dátumait.

Megjelenési dátumokat villantott a Sony

A CES 2021 digitális adásán természetesen részt vett a Sony is, ami egy gyors bemutatóvideó keretei közt lerántotta a leplet számos PlayStation 5-játék hozzávetőleges dátumáról.

PlayStation 5 - ami most van, és ami jön

A Sony kiadott egy előzetest, amely a PlayStation 5 már elérhető, illetve jövőre érkező címeit sorakoztatja fel. A felhozatalban szerepel a két Bethesda-cím, a Resident Evil: Village és a Project Athia is.

First-party premierekről árulkodik az új PS5-reklám

Kiderült, hogy nem valami hiba folytán lengették be 2021 első felére a Gran Turismo 7 megjelenését egy nemrég közzétett kanadai PS5-reklámban, a Sony most egy új előzetesben több first-party címe esetében is pontosította a premier időszakát.

Horizon: Forbidden West - két új kép érkezett róla

A Guerrilla Games úgy döntött, hogy megérdemlünk egy kis eye candyt a hétvégére, ezért két új, baromi látványos képet osztott meg a készülőben lévő Horizon: Forbidden Westről - amiért mi csak hálálkodni tudunk.

2021-ben jön a Horizon: Forbidden West

Miután múlt héten lerántották a leplet a Horizon: Zero Dawn folytatásáról, a fejlesztők most egy rövid videóban mesélnek arról, milyennek tervezik a játékot. Annyi biztos, hogy karácsonykor még ne számoljunk vele; csak jövőre jelenik meg.

PlayStation 5-re érkezik a Horizon második része

Minden bizonnyal sokat profitál majd a PlayStation 5 képességeiből a Horizon: Zero Dawn folytatása, amit a tegnap esti Sony-bemutatón jelentettek be. Irány a veszélyes nyugat!