Star Wars: Squadrons PC, PS4, XBOXONE

Vadászpilóták leszünk a legújabb Star Wars-játékban.
1593856800

Star Wars: Squadrons - a testreszabásról bővebben

Habár a Star Wars: Squadrons hajóit és pilótáit alaposan személyre szabhatjuk majd, a fejlesztők tisztában vannak azzal, hogy sokan csakis a filmek változatlan látványára vágynak. A Motive játéka ezen a fronton sem okoz csalódást.
1592733600

Star Wars: Squadrons - mikrotranzakciók nélkül

Az EA múltját és az utóbbi évek trendjeit figyelembe véve joggal feltételezhettük, hogy a Star Wars: Squadrons is live service játékként, mikrotranzakciókkal tartaná életben magát a megjelenése után. A Motive Studios rácáfolt minderre.
1592546400

Star Wars: Squadrons - így fest a játékmenet

Lefutott az EA Play, és ahogy azt várhattuk, végre valódi gameplay jelenetekkel is megmutatta magát a Star Wars: Squadrons. Elképesztően látványos űrcsaták várnak ránk a sztorimódban és online egyaránt.
1592542508

Itt nézd vissza az EA Play műsorát!

Koronavírus ide vagy oda, az EA Playt idén is megtartják - igaz, egy kizárólag online esemény formájában. A műsor magyar idő szerint éjjel 1 órakor kezdődik, itt hagyunk egy lejátszóablakot, ahol élőben tudjátok nézni!
1592234100

Íme, a Star Wars: Squadrons

A két Battlefront és a Jedi: Fallen Order után kizárólag a pilótáké a főszerep a Star Wars: Squadronsban. Yavin gázóriásától kezdve Galitan széthullott holdjáig bárhol csatába bocsátkozhatunk az ellenséges erőkkel a taktikus űrharcok során.
1592041200

Frissítve: Kiszivárgott a Star Wars: Squadrons címe

Betonbiztos forrásból, egyenesen a Microsoft saját online boltjáról érkezett a Project Maverick végleges címe és az ezt kísérő borítókép. Már biztos, hogy a következő Star Wars-játék a vadászpilótákról szól majd.