Star Wars: Squadrons PC, PS4, XBOXONE

Vadászpilóták leszünk a legújabb Star Wars-játékban.
Típus:

Star Wars: Squadrons - ilyen lesz a single

Habár a Star Wars: Squadrons a multiplayer módra van kihegyezve, egyjátékos kampányt is kapunk mellé, amelyben az Új Köztársaság és a Birodalom oldaláról is átélhetjük, hogy mi történt a második Halálcsillag felrobbantása után.

Miért csak 40 dollár a Star Wars: Squadrons?

Már lassan 15 éve, hogy a legtöbb AAA-kategóriás játék 60 dolláros árcímkével kerül a piacra, a Star Wars: Squadrons azonban ehhez képest nyomott áron érkezik majd. Az EA elárulta, hogy mi ennek az oka.

Így fest akció közben a Star Wars: Squadrons

Az EA Game Changers programjában résztvevő influencerek már kipróbálhatták a Star Wars: Squadronst, az élményeiket pedig végre megoszthatták a nagyérdeművel is. Lássuk, milyen lesz a vadászpilóták élete!

Star Wars: Squadrons - hajókról és funkciókról

Az Electronic Arts részletesen tárgyalja legújabb blogposztjában a Star Wars: Squadrons űrhajóit és azok funkcióit. Bemutatja a különböző hajóosztályokat, és azt is, miként kell majd kezelnünk őket a csata hevében.

Star Wars: Squadrons - a testreszabásról bővebben

Habár a Star Wars: Squadrons hajóit és pilótáit alaposan személyre szabhatjuk majd, a fejlesztők tisztában vannak azzal, hogy sokan csakis a filmek változatlan látványára vágynak. A Motive játéka ezen a fronton sem okoz csalódást.

Star Wars: Squadrons - mikrotranzakciók nélkül

Az EA múltját és az utóbbi évek trendjeit figyelembe véve joggal feltételezhettük, hogy a Star Wars: Squadrons is live service játékként, mikrotranzakciókkal tartaná életben magát a megjelenése után. A Motive Studios rácáfolt minderre.

Star Wars: Squadrons - így fest a játékmenet

Lefutott az EA Play, és ahogy azt várhattuk, végre valódi gameplay jelenetekkel is megmutatta magát a Star Wars: Squadrons. Elképesztően látványos űrcsaták várnak ránk a sztorimódban és online egyaránt.

Itt nézd vissza az EA Play műsorát!

Koronavírus ide vagy oda, az EA Playt idén is megtartják - igaz, egy kizárólag online esemény formájában. A műsor magyar idő szerint éjjel 1 órakor kezdődik, itt hagyunk egy lejátszóablakot, ahol élőben tudjátok nézni!

Íme, a Star Wars: Squadrons

A két Battlefront és a Jedi: Fallen Order után kizárólag a pilótáké a főszerep a Star Wars: Squadronsban. Yavin gázóriásától kezdve Galitan széthullott holdjáig bárhol csatába bocsátkozhatunk az ellenséges erőkkel a taktikus űrharcok során.

Frissítve: Kiszivárgott a Star Wars: Squadrons címe

Betonbiztos forrásból, egyenesen a Microsoft saját online boltjáról érkezett a Project Maverick végleges címe és az ezt kísérő borítókép. Már biztos, hogy a következő Star Wars-játék a vadászpilótákról szól majd.