Gonner 2 PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatódik a különös platformer-lövölde.
1605002400

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.
1603094400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az aktuális héttel tagadhatatlanul is a vihar előtti csend állapotába kerültünk, elvégre egy pár nap múlva berobban a nagy novemberi játékdömping. Ettől függetlenül a héten a horrorrajongók nem csak a hosszú hétvégének örülhetnek majd.
1603022400

Jövő héten érkezik a Gonner 2

A zavarba ejtően pszichedelikus látványvilággal megáldott Gonner 2 idén nyáron mutatkozott be, az Art in Heart csapata pedig mára el is végezte a platformerlövölde utolsó simításait. Előzetessel készülünk a premierre.
1597820400

Itt nézd vissza a Nintendo Indie World Showcase-t!

A Nintendo tegnap esti streamje kizárólag a kisebb, független fejlesztésű játékokról szólt. Több mint 20 cím mutatta meg magát a bemutató során, melyek közül néhányan már most elérhetőek.
1592079385

Ezeket a játékokat mutatta be a Guerrilla Collective

Rengeteg bejelentéssel, bemutatóval és előzetessel zárta a műsorsorozata első napját a Guerrilla Collective - örülhettek az indie játékok szerelmesei. Megpróbáltuk egy jókora csokorba összeszedni a látottakat.