Codename Panzers: Cold War

A magyar gyártású sorozat most először hagyja el a világháborút és egy szintén nagyon izgalmas témát választ, méghozzá a kelet-nyugat közt "dúló" hidegháború világát.
Típus: Stratégia

Tíz kép érkezett a Panzers folytatásából

Tíz új képet kaptunk a Codename: Panzers második részéről: a játék alatt a Gepard engine harmadik generációs változata dübörög meggyőző eredménnyel!

Startolt a Codename: Panzers - Cold War oldala

Elindult a magyar Stormregion új stratégiájának, a Codename: Panzers - Cold Warnak a hivatalos weboldala, mely egyelőre angol és német nyelven érhető el.

Két új Stormregion játék is készül

A 10T bevétele 52 millió Euró, és a várható adózás előtti nyeresége 9.3 millió Euró lesz. A legújabb pénzügyi jelentésében két új Stormregion játék is szerepel.

Felvásárolták a magyar Stormregion-t

A 10TACLE STUDIOS AG a mai napon hivatalosan 100%-os tulajdonosává vált a budapesti székhelyű Stormregion Szoftverfejlesztő Kft.-nek.

GDC 2007: Codename Panzers 2 - Az első képek

Megérkeztek a magyar Stormregion által fejlesztett Codename Panzers II - Hidegháború című produktum első képei - nem gyenge a látvány!

Codename: Panzers II - hidegháborús bejelentés

Ma az Electronic Arts, a 10Tackle és a Stormregion hivatalosan is bejelentette az amúgy tavaly augusztus óta nyílt titokként kezelt Panzers II-t.

GC 2006: Részletek a Panzers második részéről

Habár a magyar illetőségű Stormregion-tól a Panzers harmadik fázisára számítottunk a második fejezet után, a srácok inkább a második résszel indítanak.

A Stormregion a következő generációba lép

A Stormregion legfrissebb sajtóközleményéből értesültünk a magyar fejlesztőcsapat jövőbeni terveiről és a Codename: Panzers II pontos címéről.

PREMIER: Codename Panzers II

Még el sem készültek a magyar Stormregion-os arcok a Panzers első részének 3 epizódjával, máris a folytatáson törik a fejüket.