Felvásárolták a magyar Stormregion-t

  • Írta: Daks
  • 2007. június 5.
  • Hír
Link másolása
A 10TACLE STUDIOS AG a mai napon hivatalosan 100%-os tulajdonosává vált a budapesti székhelyű Stormregion Szoftverfejlesztő Kft.-nek.
Darmstadt, Június 04, 2007 – A 10TACLE STUDIOS AG a mai napon hivatalosan 100%-os tulajdonosává vált a budapesti székhelyű Stormregion Szoftverfejlesztő Kft.-nek. 95 alkalmazottal a Stormregion Magyarország egyik legnagyobb játékfejlesztője. 2004-ben szerzett nemzetközi elismerést a számos elismeréssel díjazott 'Codename: Panzers,' valósidejű stratégiai játékkal. Több millió példány kelt el a 'Codename: Panzers' sorozatból világszerte.

A 10TACLE STUDIOS AG jelentősen bővítette fejlesztői kapacitását a Stormregion megvásárlásával. A Stormregion még ebben az évben várhatóan további két cím fejlesztésével lesz megbízva. A 10TACLE STUDIOS AG adózás előtti nyeresége várhatóan 1.5 millió €-val fog nőni a 2007-es évre az akvizíciónak köszönhetően. Az EUR 2.0 milliós saját tőke és a 'Codename: Panzer' sorozat jogai mellett a Stormregion rendelkezik a 'GEPARD' fejlesztőcsomaggal is. Ezt a technológiát már továbbfejlesztették a következő generációs játékok elkészítéséhez, ami azt is jelenti, hogy rendelkezésére áll a 10TACLE STUDIOS AG Csoport többi fejlesztő csapatának.

A felek egyetértettek abban, hogy nem hozzák nyilvánosságra a vételárat, ám ez fokozatosan csökkenhet attól függően, hogy a célfeladatokból mennyi teljesül.

A 10TACLE STUDIOS AG-ről:

Hivatalosan bejegyezve a Frankfurti Tőzsdére, A 10TACLE STUDIOS AG (WKN: TACL10, ISIN DE000TACL107) Európa egyik vezető független high-end komputer és videójáték fejlesztője és producere. A 10TACLE STUDIOS AG olyan magas minőségű termékeket készít amelyek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak és termék portfóliója lefedi az összes fontos és látványos fejlődést produkáló szegmensét a játékpiacnak. Jelenleg körülbelül 290 dolgozót foglakoztat a darmstadti központjában és a fejlesztő stúdiókban Darmstadtban, Hanoverben, Duisbergben, Londonban, Charleroiban, Pozsonyban és Szingapúrban. A 10TACLE STUDIOS AG konszolidált bevétele 64%-al nőtt 2006-ban 29.037 millió €-ra (előző év: €17.896 millió). A hasonló időszak alatti adózás előtti nyeresége élesen emelkedett 180%-al 4.742 millió €-ra (előző év: €1.684 millió).
10.
10.
Dakkon
nem sok mindent találtam: van ott GTR, GT LEgends, ők fejlesztik az ELVEONT (elfes fantasy), ők adták ki a War Front-ot is (magyar) meg vmi Panzers tatich (ezt nem tom, h kötődik a magyar PAnzers-hoz?!) kb. ennyi. meg találtam egy képösszehasonlítást a unreal 3.0 és a Cry engine 2-vel. ha érdekel vkit: http://www.pcgames.de/?menu=browser&article_id=602757&image_id=659153
érdemes főleg az arcoks középső képeekt megnéázni. aki nem tod németül, annak: katt a Bild in Oroginalgröße-re akkor kiadja nagyobba.
10.
10.
Dakkon
javít: Panzer tatich= tactics
9.
9.
Dakkon
sokhelyen hallom ezt a googlisat. szal akkor ti sem tudtok tőle játékokat?! Scheisse! Ich werde auf deutsche Seiten nachsehen! :D
8.
8.
Kharas
Kössz Sido az elismerést! :) Egyébként a 10Tacle egy jó kis(nagy) csapat. Dakkon a kérdésedre meg annyit tudnék válaszolni: google a barátod!
7.
7.
Dakkon
mlyen játékokat casinált egyáltalán eddig az a 10tacle vmi? nem rémlik 1 sem. hm???
6.
6.
Dakkon
nem az Ubi a legnagyobb európai?
5.
5.
Sido
Sztem egyáltalán nem jó ez!Felvásárolnak mindent a külföldiek,mert van tőke...Ezt nem szabad hagyni!Amúgy Kharas jól fordítottad! :-D

Jól nyomod a németet,legalábbis ebből erre következtettem!;) Grat!

(Igaz a nutte kurvát is jelent:P)
4.
4.
Sogi
ez most joh vagy rocc? mer ha csak profit van belole akk sztem joh, de ha felvasaroltak, akk mar nem stormregion hanem 10tacle nem? nem ertek az ijenekhez, vki elmagyarazhatna erthetoen:)
3.
3.
Kharas
Szajha 10Tacle!:@ Ti kurv@fiak!


Ennyit jelent... Kicsit nekem sem tetszik ez a dolog... :S
1.
1.
Sido
Nutte 10Tacle!:@ Ihr seid Hurensohnes!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...