Balan Wonderworld PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

3D-s akcióplatformer egy musicalvilágban.
1611158400

Demót kap a Balan Wonderworld

A Sonic alkotóinak legújabb, a Square Enix gondozásában készülő játéka egy olyan helyre kalauzol minket, ahol igaz, hogy „színház az egész világ”. Két hónappal a megjelenés előtt demó formájában is kipróbálhatjuk minden platformon.
1605956400

Balan Wonderworld - bogarak és delfinek

A Balan Wonderworld színpadi világában tizenkét különböző mese részeként kell boldogulnunk. A Square Enixnek hála most bepillanthatunk, mi vár ránk a játék második és harmadik fejezetében.
1603263600

Balan Wonderworld - kezdődik a show

Ugyan a Balan Wonderworld megjelenése még jócskán odébb van, a kiadó Square Enixnek hála máris láthatjuk azt a kisfilmet, amely összefoglalja, hogyan is indul majd el Leo és Emma őrült színházi kalandja.
1600365600

Itt nézheted vissza a mai Nintendo Direct Minit

Ezúttal egy több mint negyedórás Nintendo Direct Mini-streammel jelentkeztek a japánok, amelyben helyet kapott egy-két nagyobb bejelentés is - többek között megtudtuk, hogy rögtön két Monster Hunter-játék is készül Switchre.
1595520000

Itt nézhetitek vissza az Xbox Games Showcase-t

Lefutott a júliusi Xbox Games Showcase, amelynek a főszereplői a Microsoft ernyője alatt készülő játékok voltak. A Halo Infinite-et előre beharangozták, de bőven fért még más is az egyórás műsorba.
1595519966

Balan Wonderworld - játék egy musicalvilágban

A Balan Wonderworld egy bolondos világba kalauzol minket, ami a színpadi függönyön túl terül el. A feladatunk ebben a 3D-s akcióplatformerben a negatív érzelmek legyőzése, a dolgunkat pedig jelmezek sokasága segíti.