Suicide Squad: Kill the Justice League PC, PS5, XSX

1707156024

Brit toplista: élen nyitott az Öngyilkos osztag, de nem lehet rá büszke

Ami a dobozos példányokat illeti, körülbelül fele annyit fogyott a Suicide Squad: Kill the Justice League-ből, mint 2021-ben a Marvel's Guardians of the Galaxy-ból az Egyesült Királyságban, így pedig nem csillog olyan fényesen az arany.
1707127200

Fele annyian se voltak kíváncsiak a Suicide Squadra, mint a Marvel’s Avengers-re

A DC megint a Marvel mögött kullog, úgy látszik videójátékok esetében is. Elsőnapos számadatok terén fele annyian se játszottak az új Suicide Squad-játékkal, mint anno a Marvel szuperhőscsapatával.
1707037200

A live service játékoké a jövő

Napvilágot látott egy felmérés, ami alapján egyértelmű, hogy jelenleg játékfejlesztő stúdiók számára a live service játékok jelentik a jövőt, annak ellenére, hogy ehhez nem áll minden eszköz a rendelkezésükre.
1706542200

Furcsa bug a Suicide Squad: Kill the Justice League early access rajtjánál

Új-Zélandon már elérhető a játék, de a Rocksteady alig egy óra után lekapcsolta a játék szervereit, mivel egy bug miatt azoknál is befejezettnek mutatkozott a történet, akik most először kapcsolták be a játékot.
1706511600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten belépünk az év második hónapjába, és ahogy várható volt, kezdenek szállingózni a nagyobb megjelenések is. Érkezik az Öngyilkos osztag-játék, a Granblue Fantasy spin-off része, de az újratöltött Persona 3-mal is elüthetjük majd az időt.
1706445788

Denuvót is kap a Suicide Squad, a tesztekre pedig várhatunk egy darabig

Úgy tűnik, hogy a Warner mindent megtesz azért, hogy már a megjelenés előtt kinyírja a Suicide Squad: Kill the Justice League-et. Miközben a kiadó a sajtótól visszatartja a tesztkódokat, az utolsó pillanatban még a Denuvo védelmi rendszerét is belecsempészték a játékba.
1706346000

Újabb részletek a Suicide Squade: Kill the Justice League-ről

A Rocksteady fejlesztői a játék Discord-szerverén tartottak egy kérdezz-felelek ülést, a közel két óra alatt számos olyan információ látott napvilágot, ami miatt bizakodhatunk a játék live-service részeit illetően.
1705950759

Márciusban startol el a Suicide Squad: Kill the Justice League első szezonja Jokerrel

A Rocksteady megerősítette, hogy Joker is játszható karakter lesz a Suicide Squad: Kill the Justice League első szezonjában - legalábbis egy alternatív univerzum részeként. Indulása március folyamán várható.
1705420800

Új launch trailert kapott a Suicide Squad: Kill the Justice League

Kevesebb mint két hét van már csak hátra a megjelenésig, a Warner pedig láthatóan igyekszik minél megnyerőbb képet kialakítani a rengeteg vitát kiváltó játékukról.
1705332600

Joker témájú kiegészítő is érkezik majd a Suicide Squad: Kill the Justice League-hez

Nem túl meglepő, hogy a Rocksteady már javában tervezgeti a post-launch tartalmakat az érkező játékához, a Suicide Squad: Kill the Justice League-hez. Egy Discordon tartott Q&A során kiderült az is, hogy az egyik ilyen kedvenc bohócunkra fog fókuszálni.