Warhammer: Age of Sigmar - Storm Ground PC, PS4, SW, XBOXONE

Körökre osztott stratégia készült a Warhammer: Age of Sigmar alapján.
1624534440

Warhammer: Age of Sigmar - Storm Ground teszt

A Warhammer Fantasy univerzum helyébe lépő Age of Sigmar végre képviselteti magát a videojátékok világában is, de a Stormcast Eternalok mennydörgéssel és villámlással tarkított belépője inkább csak szikrának hat.
1622138400

Befutott a Warhammer: Storm Ground utolsó trailere

A Sigmar szent követői, Nurgle rothadó csatlósai és a Nighthaunt lidércserege végre egymásnak esnek a Warhammer: Age of Sigmar - Storm Ground csataterein. Nézzetek bele a játékmenetbe, és csekkoljátok le a launch trailert is!
1621852200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet, hogy a május vége nem tud felmutatni olyan nagy megjelenéseket, mint a hónap többi része, de azért így sem lehet okunk panaszra, hiszen tavaszzáróként még olyan címek futnak be a héten, mint például a Biomutant vagy a King of Seas.
1620885600

Felsorakoznak a Warhammer: Storm Ground seregei

Néhány héten belül megérkezik a Warhammer: Age of Sigmar - Storm Ground, mi pedig eldönthetjük majd, hogy a Stormcast Eternalok, a Maggotkinek vagy a Nighthaunt seregei mellett vesszük fel a harcot.
1619708400

Mozgás közben az Age of Sigmar: Storm Ground

Friss gameplay előzetessel jelentkezett a Gasket Games a legújabb fejlesztéséből, a Warhammer: Age of Sigmar - Storm Groundból. Az új videóban több mint négy percen keresztül csodálhatjuk meg mozgás közben a stratégiai játékot.
1617778800

Úton a Warhammer: Age of Sigmar - Storm Ground

Vadiúj előzetest és fix megjelenési dátumot kapott a Warhammer: Age of Sigmar - Storm Ground, a Gasket Games és a Focus Home Interactive körökre osztott stratégiai játéka.
1598566200

Futottak még a Gamescom Opening Night Live-on

Elképesztően sok bejelentést és látnivalót hozott a Gamescom Opening Night Live műsora. Szokásunkhoz hűen a fontosabb hírek kiemelése után következzen egy összeállítás a többi gyöngyszemről.