Five Nights at Freddy's: Security Breach PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Freddy Fazbear PS5-ön sem kímél bennünket.
1698685257

Tódultak a nézők a hétvégén a Five Nights at Freddy's-filmre

Lenyűgöző számokat produkált a Five Nights at Freddy's filmadaptációja a nyitóhétvégén, és már 130 millió dolláros bevételnél jár. Csak a Mario-mozi tudta beelőzni a videojátékos vonatkozású filmek között.
1687879002

Vérfagyasztó előzetest kapott a Five Nights at Freddy's-film

Közel tíz évvel az első játék megjelenése után filmadaptációt kap a Five Nights at Freddy's. Az életre kelő animatronikus állatok a filmben is éppen olyan félelmetesnek tűnnek, mint a játékokban.
1684569600

A nyáron jön a Five Nights Freddy's: Security Breach DLC-je

A Ruin címet viselő DLC trailere emellett persze magáról a DLC-ről is szól, amiben egy elhagyatott, beltéri vidámparkban ragadt kisfiút irányíthatunk, de Cassie bőrébe bújva is segíthetünk neki a menekülésben.
1671274800

Úgy néz ki, megvan a Five Nights at Freddy's-film két főszereplője

A Five Nights at Freddy's című indie horror videójáték filmes adaptációja, hét évvel azután, hogy megkapta a jogokat, végre megtalálta két főszereplőjét.
1639378800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, de elérkeztünk az év utolsó ünnepmentes hetéhez, és ez meglátszik a játékmegjelenési listánkon is: a kiadók és fejlesztők minden puskaport el fognak lőni a napokban, a jövő héttől pedig inkább a filmpremiereké a főszerep.
1635400800

Ezt hozta a tegnapi State of Play

A tegnapi State of Playen nem hangzott el nagy bejelentés, a Sony inkább a PlayStationre várható kisebb címeket részesítette előnyben. A tíz résztvevős műsorban két címnek ez volt az első felbukkanása.
1633078800

Továbbra is készül a Five Nights at Freddy's-film

A Blumhouse vezérigazgatója szerint továbbra is készül a Five Nights at Freddy's-film, de elismerte, hogy nehezen megy a megfelelő forgatókönyv megtalálása, és hogy Chris Columbus rendező is kiszállt a projekt mögül.
1624012200

Visszavonul a Five Nights at Freddy’s atyja

A kivételesen jó munkabírásáról tanúságot tett Scott Cawthon bejelentette, hogy visszavonul, és másra bízza a Five Nights at Freddy’s-sorozat terelgetését. A döntése valószínűleg nem független az elmúlt hét eseményeitől.
1619688600

Várni kell még az új Five Nights at Freddy'sre

A legutóbbi elképzelések szerint még az év elején kellett volna megjelennie a Five Nights at Freddy's: Security Breachnek, egy darabig azonban még várnunk kell az új részre. Ingyenjátékkal kárpótolnak a készítők.
1614322800

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Noha nem hozott nagy bejelentéseket a tegnap esti State of Play, kedvcsinálóból és meglepetésből azért így is akadt szép számmal. Ebben hírben foglaljuk össze, hogy mi történt az adásban!