Age of Empires III: Definitive Edition PC

A legendás széria harmadik részének felújított verziója.
1691157612

Ingyenesen játszható verziót kapott az Age of Empires III: Definitive Edition

Kicsit megcsappanhatott az Age of Empires III: Definitive Edition játékosbázisa, a fejlesztők pedig léptek. Elérhetővé vált a free-to-play változat, amiben folyamatosan rotálják az éppen elérhető tartalmakat.
1652630400

Dátumot kapott az Age of Empires III következő kiegészítője

A Földközi-tenger lovagjai csatlakoznak következőként az Age of Empires III: Definitive Edition háborúihoz a hamarosan érkező kiegészítőben. Az új népekkel együtt egy új, háborúmentes játékmódot is kapunk.
1618082400

Újra megmutatta magát az Age of Empires IV

Az ígéreteknek megfelelően a Microsoft ma újra megmutatta az Age of Empires negyedik részét. Egy hosszabb gameplay videót és egy adag részletet kaptunk a várva-várt folytatással kapcsolatban.
1616000400

Áprilisban újra láthatjuk az Age of Empires IV-et

Mióta a 2019-es Inside Xbox műsorában megmozdult az Age of Empires IV, nem sokat hallottunk róla. Most azonban kaptunk egy aprócska teasert, ami elárulja, hogy áprilisban újra gameplayjel jelentkeznek a fejlesztők.
1609776000

Jól halad az Age of Empires IV fejlesztése

Shannon Loftis, a World's Edge stúdió feje évértékelőben tekintett vissza az Age of Empires-sorozat körüli történésekre. A második és a harmadik rész definitív kiadása mellett az évek óta készülő negyedik epizódról is ejtett néhány szót.
1602687300

Age of Empires III: Definitive Edition teszt

Megkapta a maga felújított verzióját az Age of Empires III is, melynek létjogosultságában technológiai oldalról ugyan kételkedhetünk, ám a tartalmi újítások miatt azért mégiscsak pozitív lett az összkép.
1602666000

Felsorakoznak az Xbox Game Pass újdonságai

Menetrendszerűen rántotta le a lepet a Microsoft az Xbox Game Pass azon újdonságairól, amelyek október második felében kerülnek be a szolgáltatás kínálatába. A felhozatal koronaékszere ezúttal a megszépült Age of Empires III.
1602482400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az aktuális héten egy kisebb levegővételhez enged minket az őszi szezon a játékmegjelenések terén, de csak azért, hogy azután október végétől egészen november végéig nagyobbnál nagyobb címekkel bombázza a pénztárcáinkat.
1598561700

Ősszel újrázik az Age of Empires III

Az Age of Empires III is megkapja a maga Definitive Editionjét, a felújított változat az ősz folyamán fog megjelenni. Felturbózott grafikára, újrakevert hangokra és kibővített tartalomra számíthatunk.
1579881600

Age of Empires III: Definitive Edition - közeleg a béta

A jövő hónaptól az Insider program keretein belül már kezdetét is veszi a Microsoft legendás RTS-ének tesztfázisa, melyre a mostantól tudunk jelentkezni. A bejelentés mellé még egy minimum gépigény is érkezett.