Áprilisban újra láthatjuk az Age of Empires IV-et

  • Írta: gorien
  • 2021. március 17.
  • Teaser
Link másolása
Mióta a 2019-es Inside Xbox műsorában megmozdult az Age of Empires IV, nem sokat hallottunk róla. Most azonban kaptunk egy aprócska teasert, ami elárulja, hogy áprilisban újra gameplayjel jelentkeznek a fejlesztők.

A 2017-es bejelentése óta a Microsoft viszonylag csöndes a Relic Entartainment keze alatt hegesztett Age of Empires IV-et illetően. 2019-ben végre mozgásban is láthattuk, hogy aztán újabb hallgatás következzen, amit annyira törtek meg, hogy megtudjuk, nem lesz benne mikrotranzakció. Az Age of Empires-címeket felügyelő World's Edge tavalyi évértékelőjén aztán újra előkerült a játék.

Sokkal akkor sem lettünk okosabbak az Age of Empires IV-et illetően azon túl, hogy jól halad a fejlesztése, de egy új blogposztból és egy rövidke teaserből kiderült, hogy hamarosan többet fogunk tudni. Április 10-én ugyanis a Microsoft tart majd egy Fan Preview streamet, amelyen új gameplayt láthatunk majd a játéksorozat legújabb darabjából is.

Nem csak azoknak érdemes feljegyeznie a dátumot, akik a negyedik epizódot várják, ugyanis az Age of Empires II és az Age of Empires III definitív kiadásainak rajongói is számíthatnak bejelentésekre.

2.
2.
gorien
1.
1.
delphijos
“jól halad a fejlesztése, de egy új blogposztból és egy rövidke teaserből megtudtuk, hogy ez hamarosan változni fog”

Csak poén, de így olvasva elég vicces :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...