XIII Remake PC, PS4, SW, XBOXONE

A Microids és a PlayMagic gondozásában támadt fel a 2003-as klasszikus FPS.

XIII - ennyit változott az évek alatt

A 2003-as év nem tegnap volt, így a XIII remake-jét elnézve könnyű megfeledkezni arról, hogy eredetileg hogyan is nézett ki a játék. Szerencsére itt van nekünk egy tökéletes videó, ami fej-fej mellé állítja a két verziót.

Mozgásban a XIII-remake

A tegnapi infókat követően ma végre élesben, mozgás közben is láthatjuk a XIII alaposan felturbózott változatát. Nem is kérdés, hogy a képregényszerű lövölde sosem nézett még ki ilyen fantasztikusan.

Novemberben jelenhet meg a XIII-remake

Úgy tűnik, a spanyol Amazon weboldalán valaki túlbuzgóbb volt a kelleténél, és idő előtt lelőhette a XIII-remake ma esti IGN's Summer of Gamingre tervezett meglepetését.

XIII - így fest a felújított változat

A Microids szélnek eresztette a XIII-remake első screenshotjait. A látottak alapján pontosan azt kapjuk majd, amire számíthatunk: az eredeti játék hű mását, csak éppen a képregényszerű látványvilág és néhány mechanika felturbózásával.

2020-ra csúszik a XIII újrázása

Egy szűkszavú közleményben jelentette be a Microids, hogy a tervezettnél valamivel később csaphatunk csak le a klasszikus XIII felújított változatára. Idén már biztosan nem lesz megjelenés.

Ősszel remake formájában tér vissza a XIII

A Microïds és a PlayMagic bejelentése szerint most novemberben visszatér a 2003-ban megjelent, belga képregény alapján készült XIII. A sajtólevél szerint remake-et kapnak a rajongók, igaz, az nem derült ki, hogy ez mit is takar majd.