Perfect Dark (next-gen) PC, XSX

Igazak voltak a pletykák, a Perfect Dark újragondolásával jelentkezik a Microsoft új stúdiója.

A Crystal Dynamics és az Eidos Montreal öt játékot tervez kiadni

Mind az öt cím AAA volumenű lesz, és 2028. március 31-ig szeretnék őket megvalósítani. Természetesen a konkrétumokat illetően még csak találgatások vannak, azonban van pár cím, ami már készülőben van.

SGF 2022: A Fable és a Perfect Dark sem lesz ott a Microsoft vasárnapi műsorában

Idén nem szivárogtak ki jobbra-balra az előttünk álló videojátékos események bejelentései, annyit azonban Jeff Grubb tudni vél, hogy mi az, ami biztos nem lesz jelen az Xbox és a Bethesda show-jában.

Továbbra is együtt fejleszti a Perfect Darkot a The Initiative és a Crystal Dynamics

A Microsoft által létrehozott The Initiative tavaly összefogott a Crystal Dynamicsszel. Miután az Embracer Group megvette az utóbbit, a fejlesztők jelezték, hogy ez a társuláson nem változtat.

Távozott az új Perfect Dark rendezője

Noha a Microsoft még nem jelentette be hivatalosan, a LinkedIn-profilja alapján távozott a The Initiative csapatától Dan Neuburger, az új Perfect Dark direktora. Rövid időn belül ő a második kulcsfigura, aki elhagyja a fedélzetet.

Idén végre bemutatkozik a Perfect Dark új része?

A GamesBeat Microsoft-ügyekben jártas újságírója, az Xbox Era legutóbbi podcastjében elárulta, hogy tudomása szerint idén végre teljes valójában is megmutatja magát az új Perfect Dark.

A Crystal Dynamics is besegít az új Perfect Darkba

A Microsoft tavaly jelentette be, hogy visszatér a Perfect Dark-sorozat, amelynek új részén a frissen gründolt The Initiative dolgozik. Most kiderült, hogy nem egyedül teszik: a Crystal Dynamics is csatlakozik társfejlesztőként.

Perfect Dark - távozott a játék vezető tervezője

Egy fontos kulcsfiguráját veszítette el a tavaly decemberben leleplezett Perfect Dark-reboot. Drew Murray, a játék vezető tervezője személyes okok miatt hagyta ott a The Initiative csapatát.

TGA 2020: Visszatér a Perfect Dark

Igazak voltak a korábbi pletykák és találgatások, a Perfect Dark újragondolásával jelentkezik majd elsőként a Microsoft új stúdiója, a The Initiative. Egyelőre egy CG-előzetest tudunk csak mutatni hozzá.