SGF 2022: A Fable és a Perfect Dark sem lesz ott a Microsoft vasárnapi műsorában

  • Írta: gorien
  • 2022. június 8.
  • Pletyka
Link másolása
Idén nem szivárogtak ki jobbra-balra az előttünk álló videojátékos események bejelentései, annyit azonban Jeff Grubb tudni vél, hogy mi az, ami biztos nem lesz jelen az Xbox és a Bethesda show-jában.

Az előttünk álló hét tömve lesz videojátékos műsorokkal, de ennek ellenére idén eddig nem igazán futottunk bele a felhozatalt illető, masszív szivárgásokba – ezt még az általában jól értesült Jeff Grubb is megjegyezte az eheti Grubbsnaxben. És habár azt nem tudja megmondani, hogy miket fogunk látni, arról tudomása van, hogy mit nem fog megmutatni a Microsoft.

A Microsoft idén is két műsorral jelentkezik: vasárnap az Xbox & Bethesda Showcase-szel, két nappal később pedig egy másfél órás Extended-kiadással, amely a vasárnap bemutatott játékokkal foglalkozik bővebben. Grubb szerint azonban két címet biztosan ne várjunk: a Fable-t és a Perfect Darkot.

A feltámadó Fable-t még 2020 nyarán jelentették be, ezt a Playground Games készíti a ForzaTech-engine-nel, míg a fél évvel később leleplezett Perfect Dark kedvéért külön stúdiót is csináltak a redmondiak a The Initiative képében. A két játékról azóta sem hallottunk érdemben, bár a Perfect Darkról tudjuk, hogy az Embracer színrelépése után is dolgozik rajta a társfejlesztőként működő Crystal Dynamics.

De ha már pletykák: ha valaki mégis találgatni szeretne, hogy mivel készül a Microsoft, akkor annak Jeff Gerstmann értesülését ajánlhatjuk a figyelmébe. Az újságíró szerint készülőben van egy, a Minecraft világában játszódó RTS, és ez talán felbukkanhat az Xbox és a Bethesda műsorában.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

7.
7.
tyber16
#3 Bocs elírtam, Avowed és nem Awoken.... Az Obsidian szerepjátéka ami a Pillars of Eternity világában játszódik.
6.
6.
Őrnagy
#5: Azt azért lásd be, ha nem lenne, nem vennék ;)
5.
5.
crytek
#4: Előbb a durva vga árak és a game pass miatt mintsem az elérhetőség miatt.
4.
4.
Őrnagy
#3: Szerintem a boxokat leginkább azért vitték, mert azt lehetett kapni (és lehet most is, várakozás nélkül)
3.
3.
Robilluma
#1: Mi az az Awoken?
Az Atomic Heart jön minden platformra és az orosz helyzet miatt kérdéses hogy mi van épp vele. Illene már egy dátum. Én is nagyon várom ezt a játékot de lehet hogy tovább csúszik.
Remélem több orbitális marketing hazugsággal nem jönnek cinematic trailerbe csomagolva. Az új State of Decay, Everwild, Perfect Dark, Scorn, Fable eljátszotta a szerepét, megtörtént a néphülyítés és vitték a boxokat. Most már koncentrálhatnának a kevéske igazi és létező projektjükre. Jó lenne gameplayt látni a konzolváltásra ígért Senuából is...
De a lényeg hogy a Starfield jó legyen. Nagyon kell egy kjó open world space scifi.
2.
2.
crytek
Van egy érzésem hogy csalódás lesz ez a show és az újdonságokról kb 0 gameplay lesz..

Pedig pont a Fable-t vártam de ezek szerint kanyarba sincs a game szóval 2024-nél előbb tuti nem lesz abból se semmi. Stalker 2 gameplayt megnéznék.

Bloober team viszont lehet itt leplezi le az új horror játékát.. Forza M8 is kaphat végre gameplayt azzal remélhetőleg jól állnak...
1.
1.
tyber16
Na nem baj, egy Hellblade 2, Atomic Heart, Avowed és új Forza Motorsport bejelentésekkel és megjelenési dátumokkal még mindig tarolhatnak. Én nagyon örülnék ha a Scalebound-ot is feltámasztanák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...