The Callisto Protocol PC, PS5, XSX

A Dead Space egyik atyjának új horrorja.
1654233000

Gameplay trailer mellett villantott dátumot a The Callisto Protocol

Egyre többet hallottunk mostanában a The Callisto Protocol felől, és nem véletlenül: az éjjel egy gameplay trailer társaságában derült ki a cím napra pontos megjelenési dátuma.
1653930900

The Callisto Protocol - végül mégsem képezi a PUBG-univerzum részét

A The Callisto Protocol bejelentésének egyik legkülönösebb részlete az volt, hogy a horrorjáték a PUBG világában játszódik. Glen Schofield azonban a napokban kijelentette, hogy már nem ez a helyzet.
1653544800

Friss screenshotok és részletek érkeztek a The Callisto Protocolról

Úgy tűnik, Glen Schofield és csapata tényleg készen áll arra, hogy felpörögjön a The Callisto Protocol marketingkampánya, a minap már a Game Informernél jelent meg velük egy új interjú a játék kapcsán.
1652608800

The Callisto Protocol - egy új kép teasel közelgő híreket

Glen Schofield már hetek óta utalgat arra, hogy hamarosan végre ismét infókat kapunk a The Callisto Protocolról, és nagyon úgy látszik, tényleg elérkezik ennek az ideje.
1651420800

Új artworköt villantott a The Callisto Protocol

Ha minden jól megy, nemsokára többet is látunk majd a The Callisto Protocolból, addig azonban be kell érnünk egy új artworkkel, amit a minap osztott meg a játékot fejlesztő stúdió vezetője.
1649869626

A fejlesztés végén járhat már a The Callisto Protocol

A The Callisto Protocol a készítői szerint arra hivatott, hogy új szintre emelje a horrorjátékokat. Ebben a Dead Space atyja is segít, aki szerint már a munkálatok végső fázisaiban jár a játék.
1644426000

A Krafton is metaverzumot és NFT-ket szeretne

A PUBG-játékokról ismert Krafton sem szeretne kimaradni a játékipar legújabb őrületeiből: egyszerre szeretne NFT-kkel üzérkedni és metaverzumot is üzemeltetni. Sőt, az NFT-kereskedelem terepe a tervek szerint a metaverzum lenne.
1642519560

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!
1621180800

Friss concept artot villantott a The Callisto Protocol

Sajnos amilyen messze van még a Dead Space szellemi örökösének megjelenése, olyan keveset is tudunk róla, és ezért minden olyan apróságnak örülünk vele kapcsolatban, mint például a nemrég megosztott koncepciós rajz.
1612947600

The Callisto Protocol - a Skybound is besegít

A Dead Space szellemi örököseként emlegetett The Callisto Protocol újabb támogatóra lelt, mégpedig a The Walking Dead mögött álló Skybound Entertainment képében. Elképzelhető, hogy nem csak játékként elevenedik meg a félelmetes világ.