God of War

A Devil May Cry, a Rygar és a Castlevania ügyes hibridje az ókori görög mitológiákra építve. Egyszerűen kihagyhatatlan!
1316692826

Nyitott világú játék a God of War fejlesztőitől?

A Sony Santa Monica jelenleg egy be nem jelentett címen dolgozik - tudtuk meg a cég állásajánlatait vizslatva. A legszebb az egészben, hogy új stílussal próbálkoznak Kratos atyjai: egy nyitott világú játékot hegesztenek nagy titokban, melynek semmi köze nem lesz a korábbi frencsájzaikhoz.
1307364614

E3 2011: Négy új játék a God of War fejlesztőitől

A Sony Santa Monica felel a spártai hős, Kratos kalandjaiért, s most, a cég fejese elárulta, hogy nem kevesebb, mint 4, eddig nem bejelentett játékkal készülnek az idei expóra. Hiába hihetetlen szám, a Santa Monica-i divízióval együtt, további tehetséges külső csapatokkal karöltve, összesen nyolc cím lesz jelen az E3-on.
1303315200

Jövő szeptemberben jöhet az új God of War?

A Sony ugyan többször hangoztatta, hogy a God of War nem ért véget, csak az első trilógia zárult le, arról eddig nem igazán beszélt, hogy mégis hogyan, merre és mikor fogja folytatni a sorozatot. A PSM3 magazin értesülései szerint jövő szeptemberben jelenhet meg a God of War 4.
1300947427

Mortal Kombat - Kratos bepipul

A Sony mindmáig elzárkózott attól, hogy hivatalos keretek között mutogassa a Mortal Kombat PS3-as verziójának exkluzív karakterét. A God of War-széria főhőse, a spártai Kratos ebben a környezetben sem hazudtolja meg önmagát: hajat ugyan nem növesztett, de fürdik a vérben.
1297928719

God of War-fejlesztők a Respawnnál

Jason West és Vince Zampella örülhet, mert úgy néz ki, hogy a cégük eléggé attraktív ahhoz, hogy a legjobb embereket tudják megszerezni a szakmában. A legutóbbi hírek szerint most két God of War fejlesztő pártolt át a Respawn Entertainmenthez, otthagyva a Sony Santa Monica stúdióját.
1295859600

Mortal Kombat - Kratos a PS3-as dobozon

Azt már hónapokkal ezelőtt megtudtuk, hogy PlayStation 3-as ráadásként a God of War főhőse is szerepelni fog a Mortal Kombatban. Azt azonban még nem tudtuk, hogy a Sonynak ez akkora dolog, hogy a még dobozra is felrakják, mint "extra tartalom".
1292138957

Mortal Kombat - videón Kratos

Bár VGA-s meglepetésnek szánták, már napokkal ezelőtt kitudódott, hogy a God of War sorozat főhőse, Kratos is szerepelni fog a Mortal Kombatban. Most őt vehetjük szemügyre akció közben egy rövid, CG trailer keretei között - az biztos, hogy a hányatott sorsú hős tökéletesen helyt áll Scorpionék között!
1292117580

Video Game Awards 2010 LIVEBLOG

Kicsit megkésve ugyan, de itt vagyunk a Spike TV házi rendezvényén, ami nem csupán az év játékairól fog szólni, hanem egy halom játékbejelentéssel is kecsegtet. Minden eddiginél markánsabb felhozatal ígérkezik, szóval szemből csipát kitörölni, lássuk miért fogunk sóvárogni az elkövetkezendő hónapokban.
1291813200

Kratos az új Mortal Kombat PS3-as verziójában

Gőzerővel döcög a jövő évi megjelenés felé a Mortal Kombat, így már lassan olyan finomságok is napvilágra kerülnek, mint a szereplőgárda extrái. Ami annak fényében különösen ironikus, hogy még a klasszikus MK szereplők teljes listáját sem ismerjük.
1272637140

Jaffe máshogy fejezte volna be a God of War 3-at

Stig Asmussen, a God of War 3 rendezője elmondta, eredetileg más befejezést szántak volna a játéknak, ám ő inkább a saját verzióját választotta.