Diablo II: Resurrected PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Hivatalos: remasterelt kiadást kap a Diablo II.
1635436800

Átnevezhetik a Vicarious Visionst

Lapértesülések szerint új nevet kap Vicarious Visions, amelyet lényegében beolvasztottak a Blizzardba az év elején. A csapattagok állítólag nem voltak elragadtatva a bejelentés módjától.
1634720400

Amerikai toplista: megtorpant a Switch menetelése

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette a szeptemberi jelentését, amely több érdekességgel is szolgált. A legfontosabb fejlemény: a PlayStation 5 véget vetett a Nintendo Switch menetelésének.
1632384045

Utolsó előzeteseken a Diablo II: Resurrected

A mai naptól mindenki bezsákolhatja a bétatesztek alapján a WarCraft III felújított változatánál határozottan jobban sikerült Diablo II: Resurrectedet. A Blizzard élőszereplős utolsó kedvcsinálókkal ünnepli a premiert.
1632290400

Felmondott a Blizzard jogi igazgatója

Úgy tűnik, Claire Hart nem állt rá készen, hogy a bíróságon is kiálljon az Activision Blizzard mellett. A játékóriás jogi igazgatója lemondott a posztjáról, éppen akkor, amikor újabb jogi vizsgálatok indultak a vállalattal szemben.
1632118380

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagy alább az őszi játékdömping, jó pár izgalmas cím vár ránk a következő napokban is. Szokásunkhoz híven ezúttal is összegyűjtöttük a várható játékmegjelenéseket és filmpremiereket.
1631610028

Diablo II: Resurrected - Lord of Terror is színre lép

Nyakunkon a felújított Diablo II, a Resurrected megjelenése, aminek apropójából kaptunk a Blizzardtól egy friss kedvcsinálót, ami bőven tartalmaz jeleneteket az Act 3-5 átvezetőiből. Így végignézhetjük Dark Wanderer Lord of Terrorrá alakulását is.
1631167200

Diablo II: Resurrected - assassin és necromancer

Kereken két hét múlva végre nekivághatunk a Diablo II: Resurrected végtelen grindjának, előtte azonban kénytelenek leszünk kiválasztani a legszimpatikusabb kasztot. A mai videókban az assassin és a necromancer száll ringbe a voksunkért.
1630742400

Diablo II: Resurrected - a druida és az amazon

A Diablo II: Resurrected premierjéhez közeledve folytatódik a választható karaktereket bemutató videósorozat. Ezúttal a dárdát és íjat viselő amazonnal és a természeti erőket segítségül hívó druidával ismerkedhetünk meg.
1630562820

Diablo II: Resurrected - újabb hősök kaptak videót

Folytatódik a Diablo II: Resurrected választható karaktereinek videós formában történő bemutatkozása, ezúttal az elemi mágiában jártas varázslónő és a hatalmas pajzsokkal, illetve hittel harcoló paladin kapott saját előzetest.
1630414800

Diablo II: Resurrected - bepörög a barbár

Folyamatosan pörög, hangos és lezúz mindent, ami az útjába kerül. Nem, ez nem a búgócsiga, hanem a Diablo II mindig harciasan üvöltöző izompacsirtája, a barbár, aki most egy külön bemutatkozó videót is kapott.