Mass Effect: Legendary Edition PC, PS4, XBOXONE

A Mass Effect-trilógia felújított változata.
1617782400

A Mass Effect: Legendary Edition újdonságairól

Nem kell már sokat várnunk a Mass Effect: Legendary Edition megjelenésére, de még most is érkeznek friss infómorzsák a felújított trilógiáról. Most például megtudhattunk ezt-azt az első részt érő változtatásokról.
1612447200

Íme, a Mass Effect: Legendary Edition gépigénye

A bemutatkozó előzetes után nem kellett sokat várni rá, hogy kiderüljön a Mass Effect: Legendary Edition hivatalos rendszerigénye: szerencsére nem lesz kiugróan nagy a hardveréhsége az újrakevert trilógiának az eredeti változatokhoz képest.
1612285200

Mozgásban a Mass Effect: Legendary Edition

Pontos megjelenési dátummal és egy mozgalmas előzetessel jelentkezett a Mass Effect: Legendary Edition. Megtudhattuk azt is, hogy milyen újdonságokat tartalmaz majd a teljes trilógiát felújító csomag.
1610460000

Márciusban jöhet a Mass Effect-trilógia újrázása

Több webshop is kiszivárogtatta a Mass Effect: Legendary Edition megjelenési dátumát, és bár az efféle infókat általában fenntartásokkal kezeljük, a megszellőztetett időpont más források szerint is pontos.
1604778360

Bemutatkozott a Mass Effect: Legendary Edition

Az N7 Day apropóján a BioWare megerősítette az eredeti Mass Effect-trilógiát remasterelő Mass Effect: Legendary Edition létezését, emellett bejelentette, hogy már készül a sorozat következő része is.